Katie Holmes si Jamie Foxx sunt impreuna!

Katie Holmes si Jamie Foxx sunt impreuna!

simona
Timp liber

Zilele trecute, paparazii care par ca nu dorm niciodata, i-au surprins pe Katie Holmes de 38 de ani si actorul Jamie Foxx de 49. la o cina romantica in New York. Ma rog, cei doi, zice lumea, se intalnesc inca din 2013 cand au dansat impreuna la un bal de caritate. C-o fi sau nu adevarat ca au deja o relatie de 4 ani, nu stiu ce sa cred, inseamna ca s-au ascuns foarte bine de fani si jurnalisti! Pana una alta, nu au de ce sa se fereasca, sunt liberi de orice obligatii si sunt printre cei mai frumosi oameni din lume, ar fi si pacat sa nu se iubeasca.

Suri si parintii sai, Kate Holmes si Tom Cruise - sursa verbalaps

In plus, frumoasa Katie merita sa-si gaseasca linistea dupa relatia de 5 ani cu Tom Cruise care este un impatimit al Scientologilor, fapt care a dus la separarea celor doi in 2012. Katie Holmes nu este o actrita de top si s-a facut cunoscuta odata cu relatia si casatoria rapida cu mega star-ul din "Misiune imposibila". Cei doi au o fetita minunata, Suri, declarata si unul dintre cei mai rasfatati copiii de la Hollywood. Micuta are o garderoba impresionanta si cei doi parinti nu fac rabat de la nimic cand vine vorba de vreun moft al micutei.

Jamie Foxx - sursa dailyexpress

Actorul Jamie Foxx si-a inceput cariera artistica in stand up comedy, iar in 2004 castiga marele premiu Oscar pentru rolul din filmul biografic, "Ray". Odata cu acest rol, Jamie a reusit sa intre in randul artistilor care au realizat recorduri: este unul dintre cei cinci interpreti care  au ajuns nr. 1 in Billboard cu un single in acelasi timp cu primirea unui Oscar; este unul dintre cei unsprezece actori care in acelasi an, pentru acelasi rol, au primit Oscar, BAFTA, Glob de Aur, Premiul Criticilor si Premiile SAG; este al doilea actor din istoria cinematografiei care a primit doua nominalizari la Oscar in acelasi timp pentru doua roluri diferite, Al Pacino fiind primul, dar primul afro-american care detine acest record; el si actrita Holly Hunter sunt singurii care au cantat la pian pentru rolurile de pianisti cu care au castigat Oscarurile.

What's Hot

Galerie Articole