Kourtney Kardashian si-a luat "jucarie" masculina noua!

Kourtney Kardashian si-a luat "jucarie" masculina noua!

simona
Timp liber

Eeee, au trecut cateva zile de cand clanul Kardashian nu a mai socat cu ceva. Paparazii au surprins-o pe Kourtney Kardashian la hotelul ei luxos de la Canne unde se afla pentru festival. Si nu e singura! Si-a luat "papusica" noua! Nu, nu sunt rea, diva de 38 de ani are un iubitel de numai 23 de ani - uf, bine ca are buletin si e major - pe care l-a adus cu ea sa nu se plictiseasca. Dupa despartirea de partenerul sau de viata timp de 10 ani si tatal celor 3 copii, Scott Disick, frumoasa Kourtney s-a distrat cu diversi tineri. Stiu ca si Disick este mai tanar cu 5 ani asa ca inteleg ca-i plac cei "tineri si nelinistiti", dar parca, de data aceasta, diferenta e prea mare!

Kourtney Kardashian, Scott Disick si Younes - sursa radaronline

Evident ca presa a inceput atacul ironic asupra vedetei, mai ales dupa pozele incitante publicate ieri! Comentariile la adresa noului "baiat jucarie" nu au intarziat sa apara si iata cum acest model, Younes Bendjima, a ajuns sa aiba un renume pe care nu si l-ar dori un tanar. Zic si eu!

Kourtney Kardashian si Younes - sursa radaronline

Iata insa, ca apropiati ai starletei declara ca relatia este sincera si ca tanarul Younes o "trateaza pe Kourtney asa cum merita si el nu are nici un interes, sentimentele sunt reale",. Pai, daca asa zic surorile, cine suntem noi sa contrazicem? Mai ales ca, mama a trei copiii, are valori morale serioase si chiar a cunoscut-o pe mama iubitului. Mai mult de atat, au petrecut ceva timp impreuna la Paris, chiar cand era la inceputul relatiei cu Younes. Foarte dragut, m si gandesc cum au facut ele doua cumparaturi si au vorbit banalitati, asa ... ca mamele de baieti!!! 

 

 

What's Hot

Galerie Articole