Kristen Stewart se iubeste cu fete!

Kristen Stewart se iubeste cu fete!

simona
Timp liber

Vedeta adolescentilor de acum 8 ani, Kristen Stewart a fost vazuta distrandu-se de minune cu modelul Victoria’s Secret in Savanah, Georgia, unde actrita filmeaza la noua sa productie. E drept, nu si-au manifestat afectiunea in public, dar Stella Maxwell a venit dupa Kristen si cele doua star-uri par ca nu se mai sature de atata fericire. Cum, nu stiai, ca frumoasei iubite de vampir ii plac fetele?

Kristen Stewart si Stella Maxwell - sursa hollywoodlife

Ei bine, la vremea cand a devenit mare star, multumita rolului pamantencei indragostite de un frumos si sexi vampir, Robert Pattinson, toti fanii si-au dorit ca povestea lor minunata din saga Twilight, sa fie transpusa in realitate. La presiunile admiratorilor si presei, Robert si Kristen si-au anuntat iubirea din viata reala si lumea a fost in delir. Mult timp, cuplul Pattinson-Stewart a fost cuplul de aur al Hollywood-ului si idolul adolescentilor. Dar ca orice minune care nu dureaza mult, din 2016, actrita de 26 de ani a inceput sa se afiseze cu adevaratele sale iubiri. In mai a avut o aventura la Paris cu Stephanie “Soko”. Apoi si-a gasit linistea alaturi de asistenta sa personala, Alicia Carlgile, relatie pe care chiar si ex-ul Pattinson a laudat-o ca fiind benefica pentru fosta sa partenera de film si asternut.

Kristen Stewart si Alicia Carlige - sursa hollywoodlife

Si iata a acum, in nici un an, Kristen Stewart se afla la a treia relatie.  Ce sa zic, daca n-a mers cu un vampir, poate reuseste cu o pamanteanca ca ea!

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole