Kristen Stewart se iubeste cu fete!

Kristen Stewart se iubeste cu fete!

simona
Timp liber

Vedeta adolescentilor de acum 8 ani, Kristen Stewart a fost vazuta distrandu-se de minune cu modelul Victoria’s Secret in Savanah, Georgia, unde actrita filmeaza la noua sa productie. E drept, nu si-au manifestat afectiunea in public, dar Stella Maxwell a venit dupa Kristen si cele doua star-uri par ca nu se mai sature de atata fericire. Cum, nu stiai, ca frumoasei iubite de vampir ii plac fetele?

Kristen Stewart si Stella Maxwell - sursa hollywoodlife

Ei bine, la vremea cand a devenit mare star, multumita rolului pamantencei indragostite de un frumos si sexi vampir, Robert Pattinson, toti fanii si-au dorit ca povestea lor minunata din saga Twilight, sa fie transpusa in realitate. La presiunile admiratorilor si presei, Robert si Kristen si-au anuntat iubirea din viata reala si lumea a fost in delir. Mult timp, cuplul Pattinson-Stewart a fost cuplul de aur al Hollywood-ului si idolul adolescentilor. Dar ca orice minune care nu dureaza mult, din 2016, actrita de 26 de ani a inceput sa se afiseze cu adevaratele sale iubiri. In mai a avut o aventura la Paris cu Stephanie “Soko”. Apoi si-a gasit linistea alaturi de asistenta sa personala, Alicia Carlgile, relatie pe care chiar si ex-ul Pattinson a laudat-o ca fiind benefica pentru fosta sa partenera de film si asternut.

Kristen Stewart si Alicia Carlige - sursa hollywoodlife

Si iata a acum, in nici un an, Kristen Stewart se afla la a treia relatie.  Ce sa zic, daca n-a mers cu un vampir, poate reuseste cu o pamanteanca ca ea!

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole