La multi ani, Brad Pitt!

La multi ani, Brad Pitt!

simona
Timp liber

La multi ani, draga Brad Pitt. Azi ai implinit 53 de ani si, anul acesta nu a fost unul tocmai bun. De, este si tu om si esti supus greselilor! Si daca ai luat-o pe Angelina de nevesta, acum suporti consecintele. Dar, sa vorbim despre tine si anul 2016.  Ai trecut prin multe in ultimele 12 luni si chiar daca anul nu se-ncheie foarte bine pentru tine, inceputul a fost unul extraordinar.

Brad Pitt in imagini - sursa hollywoodlife

The Big Short, filmul pe care l-a produs si a si jucat in el, a avut premiera in ianuarie si a avut un succes extraordinar fiind si unul dintre cele mai nominalizate filme. A urmat noaptea Globurilor de Aur unde vedeta a stralucit pe covorul rosu si, chir daca filmul sau nu a luat nimic acasa, a fost o noapte excelenta pentru Pitt.

Brad si familia - sursa hollywoodlife

Apoi au fost cateva luni linistite in care Brad si Angelina au fost in centrul atentie ca de obicei si la aniversarea de 8 ani a gemenilor Vivienne si Knox, din iulie, a fost ultima data cand cei doi au mai aparut impreuna ca si cuplu.

Brad si Marion - sursa hollywoodlife

Chiar imediat dupa ce vedetele de top si-au aniversat doi ani de casnicie, a aparut zvonul divortului ceurt de Jolie si apoi ... a inceput un adevarat scandal care de aproape jumatate de an este pe primele pagini din presa. Pentru inceput, Jolie l-a acuzat pe Pitt de violenta asupra copiilor si a cerut custodie exclusiva, ca mai apoi sa-l acuze si de infidelitate cu partenera de film, Marion Cotillard. Ulterior s-a constatat de catre FBI ca Brad nu a are nici o vina si poate sa-si viziteze copiii, iar in legatura cu adulterul s-a lamurit ca cei doi nu aveau nimic in comun mai ales ca, la vremea aceea, actrita franceza era insarcinata cu iubitul ei.

La ora actuala, Pitt se lupta in instanta cu Jolie pentru custodia copiilor si cu speranta ca va putea petrece si aceasta zi cu ei.

Keep going, Brad!

What's Hot

Galerie Articole