Legile Fundamentale ale imbecilitatii umane
Sursa:Alchetron

Legile Fundamentale ale imbecilitatii umane

Serban Huidu
Timp liber

Carlo M. Cipolla a fost un istoric al economiei italian. S-a nascut in Pavia si a obtinut titlul academic al universitatii din acelas oras in 1944. Fara plagiate. Veti vedea  imediat cine se ocupa cu ele.

In 1957 a emigrat in Statele Unite si a devenit profesor la University of California, Berkeley. Eseul sau fundamental il reprezinta o cartulie de nici100 de pagini denumita :Legile fundamentale ale imbecilitatii umane. La noi a aparut la Humanitas. Am citit-o pe durata unui zbor cu avionul de vreo ora si ceva.

Discover Events Happening in Your City

Am sa va spun ca legile sunt 5 la numar si am sa va las sa le descoperiti singuri. O sa o parcurgeti cu un zambet pe buze si cu un sentiment ciudat de deja vu.

blondewithbrain - WordPress.com

Later edit: Evident ca cei ce fac plagiate nu pot fi decat banditi.

 

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole