Leonardo DiCaprio urmarit de soarta "Lupul(ui)de pe Wall Street"

Leonardo DiCaprio urmarit de soarta "Lupul(ui)de pe Wall Street"

simona
Timp liber

Inca o vedeta de la Hollywood lovita de Justitia Americana. Leonardo DiCaprio asteapta instructiuni de la Departamentul de Justitie din State fundatia sa fiind acuzata de o deturnare de fonduri majora.E drept, numele actorului nu a fost mentionat, dar sa fim seriosi, cand fundatia cu pricina poarta numele de DiCaprio, cam la cine ne-am putea gandi?! Dupe spusele oficialilor, filmul “Lupul de pe Wall Street” a fost produs de catre Red Granit care apartine unuia dintre cei acuzati de frauda.

Deocamdata se fac cercetari cu privire la disparitia a 1,3 miliard din conturile fundatiei 1MBD, bani ce se presupune ca au fot sustrasi de Prim Ministrul Malaieziei Najib Razak, presedintele organizatiei. Acesta a creat in 2009 un fond de dezvoltare a proiectelor economice din Asia acumuland pana acum cateva miliarde. Guvernul american acuza oficialul din Malaiezia de achizitia unor proprietati de lux in New York, un avion si obiecte de arta valoroase, plus alimentarea unui cont personal cu 700 de milioane de dolari.

DiCaprio aruncand cu bani in Lupul de pe Wall Street- sursa Daily mail

Detinatorul unui Oscar, DiCaprio si-a manifestat dorinta de a ajuta autoritatile pentru rezolvarea acestui caz, promitand sa returneze orice cadou sau suma primita pentru filmul sau, in cazul in care se va dovedi ca provenienta acestora este una ilegala.

Prim Ministrul Najib a fost aspru criticat de conationalii sai pentru mai multe deturnari de fonduri, dar acesta s-a mentinut in functie, opozitia sa fiind mult prea slaba pentru a-i face fata. In urma ultimelor acuzatii de catre Guvernul American, miscarea democratica Bersih intentioneaza sa iasa in strada pe 19 noiembrie si sa obtina demisia lui Najib.

Ce sa zic, daca se va dovedi orice fel de implicare a vedetei americane in acest incident, soarta sa va fi .... un altfel de “Lupul de pe Wall Street”!

 

 

What's Hot

Galerie Articole