"Lion" - sase nominalizari la Oscar!

"Lion" - sase nominalizari la Oscar!

simona
Timp liber

Peste doua zile va avea loc cel mai important eveniment din lumea cinematografica, Gala Premiilor Oscar. Printre favoritele Academiei, se afla si productia "Lion". Un film emotionant bazat pe povestea adevrata a lui Saroo Brierley, "A long way home'. Saroo si-a reintalnit mama naturala dupa 25 de ani, el fiind despartit de familia la varsta de 5 ani. Intr-un interviu acordat jurnalistilor din tara sa natala, India, Saroo a marturisit ca doar parintii sai adoptivi au vazut filmul, nu si cei biologici. Acestia au fost emotionati sa vada momente din viata lor si cums-a maturizat copilul pe care l-au crescut si i-au daruit dragoste.Dar ceea ce au vazut a avut alt impact si alta dimensiune pentru ei, au plans minute in sir realizand momentele grele si dureroase prin care a trecut fiul lor. Filmul ii va face pe muti dintre noi sa se intrebe cine sunt cu adevarat.

Dev Patel, Sunny si Saroo - sursa dailymailuk

Adoptata de o familie de australieni de la o varsta atat de frageda, Saroo a declarat ca in primul rand, Australia este "casa" lui si engleza limba sa materna, aceasta este adevarata sa identitate. Dupa ce si-a regasit familia din India, nu s-au schimbat prea multe in viata sa, pana acumi-a vizitata de vreo 15 ori si va continua sa-i revada de cate ori are posibilitatea. Cat despre film si distributie, autorul este foarte incantat si este extrem de impresionat de interpretarile celor doi actori de origine indiana, celebrul Dev Patel si micutul Sunny Pawar. Acesta din urma este varianta lui Saro din copilarie si energia si psiunea cu care acesta joaca a fascinat pe toata lumea.

Lion

Filmul "Lion" are sase nominalizari la Oscar printre care si la categoriile Cel mai bun film si Cel mai bun actor in rol secundar. In rolul mamei adoptive o poti vedea pe frumoasa australianca Nicole Kidman  iar regia ii apartine lui Garth Davis.

What's Hot

Galerie Articole