Love is in the air... la Hollywood!

Love is in the air... la Hollywood!

simona
Timp liber

La Hollywood, dragostea pluteste in aer indiferent de anotimp.Marele regizor si scriitor, Quentin Tarantino, tocmai a anuntat ca se logodeste. La 54 de ani, Tarantino si-a gasit jumatatea, speram. Daniela Pick de 33 de ani este fiica cunoscutului muzician israelian Svika Pick si l-a cunoscut pe Tarantino in 2009 cand acesta a vizitat Israelul pentru a-si promova filmul "Inglorious basterds". Cei doi au avut un gen de relatie "cand impreuna, cand separati", dar se pare ca pana la urma, dupa 8 ani de "ba cu tine ba fara tine", apele s-au linistit si perechea isi finalizeaza relatia cu o viitoare casnicie. 

Inglorious basterds 2009 - sursa zimbio

Castigator a doua bine-meritate Oscaruri, Tarantino este cunoscut pentru filmele sale stranii, dar de mare succes si cu distributii exceptionale. Cu multi ani in urma, Tarantino declara ca Umma Thurman este "muza" sa. Regizorul american de origine italiana nu are o lista lunga de filme realizate, dar atatea cate sunt, sunt exceptionale. Quentin Jerome Tarantino a debutat ca scenarist-regizor in 1992 la festivalul de film Sundance cu "Profesionistii crimei". Acesta a fost doar inceputul succesului sau, au urmat Jackie Brown (1997), Kill Bill 1 si 2 (2003-2004), Ticalosi fara glorie (2009) si The hateful eight (2015). Asa cum Tim Barton il are pe Johnny Depp printre preferatii cu care lucreaza la filmele sale, asa si Tarantino ii prefera pe Samuel L Jackson, John Travolta, Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen si Christopher Waltz. 

Alec si Hilaria Baldwin cu copiii - sursa brides

Si Alec Baldwin este indragostit. De sotia sa. De cea de a doua sotie, Hilaria Baldwin. Cei doi au sarbatorit 5 ani de casnicie sau nunta de lemn intr-un cadru romantic unde si-au reinoit juramintele de iubire. Alaturi le-au stat copiii, cei trei ai cuplului fericit si fata din prima casnicie a lui Baldwin cu celebra actrita Kim Basinger.  La 59 de ani, Alec Baldwin arata mai bine ca niciodata. Provenind dintr-o familie de artisti, Baldwin este cel mai cunoscut dintre frati, singurul care a excelat in actorie si televiziune. Extrem de carismatic, Baldwin are si un simt al umorului extraordinar jucand in seriale si filme de comedie si participand la numeroase show-ri.

Ireland Baldwin 3 ani - sursa celebritybabyscoop

Intr-o ceremonie restransa, cuplul Baldwin a cucerit audienta cu fericirea lor si spectacolul prestat de Ireland, fetita cea mica de numai 3 ani care a dansat adorabil. Veteranil actor a declarat ca fiica sa "Vreau sa va spun ca tehnica de dans este de la mama sa si modestia de la mine." Dupa cat este el de talentat si charmant sunt sigura ca toata mostenirea vine de la el si sper ca frumusetea si pasiunea sa le aiba de la frumoasa Hilaria, actrita cu sange spaniol. 

What's Hot

Galerie Articole