Ma numesc Brad Pitt si sunt alcoolic!

Ma numesc Brad Pitt si sunt alcoolic!

simona
Timp liber

Trist, dar adevarat! Brad Pitt a iesit in public si a recunoscut ca a facut abuz de bautura si tocmai a terminat cura de dezalcoolizare. Nu am s-o iau de la capat cu detaliile despre despartirea de frumoasa Angelina Jolie, dar nu pot sa zic decat atat: exista relatii benefice si unele toxice si, cum se spune mereu, "femeia te ridica, femeia te coboara"! Pe Brad Pitt, femeia l-a distrus. Pe cat de minunati erau la inceput, doar a fost dragoste la prima vedere, pe atat de distrusi sunt acum, amandoi.

Brad Pitt, bolnav? - sursa radaronline

Cand s-a anuntat despartirea definitiva a celor doi si Jolie si-a luat cei 6 copii si-a plecat,  toata lumea s-a intrebat cu ce a gresit Pitt! Atunci a pornit Angelina marele razboi impotriva lui Pitt, acuzandu-l de violenta asupra copiilor si dependenta de alcool si droguri. Chestia cu violenta, n-am crezut-o si ulterior s-a demonstrat ca Pitt nu este vinovat si poate sa se vada cu copiii sai. Cat despre bautura si alte substante extatice, nu cred ca Angelina este in postura in care ar putea arata cu degetul pe cineva. Viata ei plina de crize de depresie urmate de suicid, alcool si barbati nu reprezinta un trecut moral impecabil si niciodata nu va putea poza in mama si sotia ideale. 

Brad Pitt cu 11 kg mai putin - sursa iconhipster

Despartirea i-a facut pe amandoi sa fie nefericiti si asta s-a vazut din viata pe care au continuat-o separat. Angie si focalizat toata energia spre distrugerea lui Pitt, iar acesta si-a inecat amarul in liniste si bautura. Din pacate, cele doua celebritati au slabit ingrozitor, iar Pitt pare sa fie chiar bolnav. apropiatii acestuia spun ca cel care era odata vedeta filmelor de actiune cu eroi, este acum de nerecunoscut: "ii tremura mainile hainele ii atarna pe oase", este declaratia unor cunoscuti ai familiei Pitt-Jolie. Brad Pitt a imbatranit brusc si zilele trecute a fost vazut iesind de la o clinica particulara de boli infectioase.

Brad Pitt de nerecunoscut - sursa radaronline

Brad Pitt nu mai este ce-a fost odata! A slabit peste 10 kg intr-un timp foarte scurt si pare ca a imbatranit tot cu atatia ani. Arata atat de rau incat copiii sai l-au privit lung si surprinsi la aeroport unde acesta i-a asteptat. De, si cei bogati plang! 

What's Hot

Galerie Articole