Magie ca rujul sa reziste

Magie ca rujul sa reziste

Alexandra Gherase
Tratamente

Hello girl! Este ora 12 si ai neplacerea de a constata ca in locul rujul pe care l-ai folosit de dimineata mai ai doar niste urme fade de culoare? Si eu o pateam si.. nu imi placea! De aceea am descoperit niste metode prin care rujul rezista mai mult pe buze. Mai intai asigura-te ca cel putin o data pe saptamana iti faci tratamentul pentru buze cu castravete. Chiar saptamana trecuta am vorbit despre asta. Poti vedea articolul AICI!

Prima metoda, se numeste “metoda fondului de ten”. Fond de tenul aplicat pe buze creeaza o baza pentru rujul tau, astfel acesta va rezista eroic pana dupa ora 12.

www.makeupandbeauty.com

A doua metoda, este metoda “sarutul servetelului”. Prinde un servetel intre buze si preseaza astfel incat surplusul de ruj sa ramana imprimat pe hartie. Ce e prea mult strica, iar in cazul de fata se aplica 100%.

www.letskissandmakeup.co.uk

A treia metoda, este “metoda pudrei”. Cu ajutorul unei pensule moi sau a unui buretel de makeup, aplica un strat de pudra de talc peste buzele tale date cu ruj. Trebuie sa stii ca aceasta metoda matifiaza rujul, dar avem noroc ca suntem in perioada in care rujul mat se poarta.

www.facetofeet.com

A patra si ultima metoda, este “metoda conturului”. Cu ajutorul unui creion de buze in aceeasi nuanta cu rujul tau (vezi sa nu fie mai inchis, ca inca nu a revenit moda anilor ’90), traseaza-ti conturul buzelor. Acesta creaza un fel de bariera care asigura o rezistenta mai mare a culorii pe buze.

               

www.pinterest.com

Cam astea ar fi metodele care iti asigura niste buze senzuale un timp mai indelungat. Le poti folosi singular sau pe toate deodata. Nu este nici o greseala daca te dai cu fond de ten pe buze, apoi iti faci conturul, te rujezi, musti din servetel si in final aplici pudra de talc. 

               

www.pinterest.com

TIPS: Vezi cum poti sa iti faci buzele in stilul Ombre!

www.stylecraze.com

Kisses, love and hugs!

What's Hot

Galerie Articole