Mai dragut de atat nu se poate!

Mai dragut de atat nu se poate!

simona
Timp liber

Mai “adorabil” de atat nu se poate! Doi dintre cei mai sexi actori din lume, din generatii diferite, au demonstrat inca o data ca-si merita titlurile de barbati frumosi, talentati, bogati si cu inima buna.

Pierce Brosnan - sursa theguardian

Pierce Brosnan , actorul de 63 de ani, pe langa faptul ca este un irlandez incantator cu o multime de distinctii si premii primite si care acum 12 ani a reusit sa primeasca si cetatenie americana, militeaza pentru salvarea balenelor.

 

Vocea fostului James Bond se regaseste intr-un spot care indeamna oamenii sa fie mai atenti la mediul inconjurator si mai ales la resursele oceanului. Nu este singurul material publicitar dintr-o campanie pe care agentul 007 l-a facut in ultimii ani. El este un sustinator inflacarat si al casatoriilor intre cei de acelasi sex, al adoptiilor copiilor in aceste familii si al controlului asupra armelor.

Orlando Bloom - sursa eonline

Colegul de breasla al lui Brosnan, Orlando Bloom si el britanic, dar mult mai tanar, 39 de ani, s-a facut si mai indragit decat pana acum. In timpul filmarilor din China, el a luat de pe strazile Shanghai-ului un catel ranit si murdar.

Dupa ce la dus la veterinar, l-a sapalat si aranjat, Legolas (sa nu uitam ca este primul sau rol imediat dupa terminarea colegiului de muzica) a avut grija sa umple Instagramul cu imagini cu noul sau prieten patruped. Ooooooo, nu-i asa ca e dragut? Practic, Bloom l-a “scos din oala” pe catel si a topit inimile tuturor!

 

 

What's Hot

Galerie Articole