Malaiul-bun pentru mamaliga, ideal pentru o piele fina!

Malaiul-bun pentru mamaliga, ideal pentru o piele fina!

Alexandra Gherase
Tratamente

Hello gagici! Hmm.. Vreau pielea fina! Stiu ca si tu o vrei. Toate o vrem! Asa ca am facut un research, ca sa caut cea mai buna varianta de a capata pielea aia fina. Mai ales daca plecam in vacanta trebuie sa ne pregatim si pielea ca sa o expunem razelor nemiloase ale soarelui.

Pentru asta as vrea sa impart cu voi o reteta de gomaj. Gomajul este esential pielii si se realizeaza cu ajutorul cremelor abrazive, care, de multe ori, se pot prepara in casa. Cu ajutorul lui sunt eliminate celulele moarte si impuritatile care se acumuleaza la suprafata pielii, lasand in urma un aspect satinat al acesteia.

Pentru inceput trebuie sa stiti ca amestecul de care va veti folosi trebuie facut intr-un recipient de sticla, eventual un bol, si rebuie amestecat cu o lingura de lemn. Ca ingrediente avem nevoie doar de:

  •  ulei de masline
  •  malai
  • miere. 

Vom folosi mierea ca baza, si in ea adaugam o lingura de malai si uleiul de masline. Ca si gramaj v-as lasa sa le puneti din ochi, avand in vedere ca trebuie sa va acoperiti tot corpul. Nimic nu e prea mult si nimic nu e prea putin. Asta pentru ca malaiul absoarbe uleiul din piele si curata celulele moarte, lasand pielea curata si luminoasa. Uleiul de masline iti hidrateaza pielea si o lasa catifelata.

Ca efectele sa fie maxime, este indicat ca inainte sa faceti un dus cald, ca porii pielii sa se deschida si sa lase cale libera efectelor minunatului amestec. Este indicat ca miscarile cu care aplicati “lotiunea” sa fie cu miscari circulare, fara sa insistati prea mult. Credeti-ma ca are efect fara sa va chinuiti prea mult.

Dupa ce v-ati masat, faceti din nou un dus, tot cu apa calda, si aplicati pe piele crema hidratanta preferata. 

O sa simtiti ca pielea voastra respira usurata!  Efectele se vor vedea atat la exterior, cat si la nivel mental. Parca si tu respiri mai usor, nu numai pielea ta.

Kisses, love and hugs!

 

sursa foto: parade.com, fashionlady.com

What's Hot

Galerie Articole