Mambo number five sau o iubita pe zi, la Cannes!

Mambo number five sau o iubita pe zi, la Cannes!

simona
Timp liber

Scott Disick, fostul iubit al lui Kourtney Kardashian si tatal celor 3 copii ai acesteia, a socat presa de la Cannes. Intr-un timp atat de scurt de cand este prezent pentru Festivalul International de Film de pe Riviera Franceza, Scott a fost surprins cu 5 frumoase tinerele in bikini. Nu cu toate o data ci pe rand! Daca tot nu-l stie lumea pentru altceva, macar la femei sa bata recordul si sa devina faimos!

Scott Disick la Cannes - sursa google

La 34 de ani, Scott a facut ceva valva la Cannes dupa numai cateva zile de sedere. El a inceput cu actrita Bella Thorne, a trecut la o fosta iubita Chloe Bartoli, apoi a cucerit si un model britanic, Ella Ross si inainte de a fi surprins cu ultima sa achizitie a carei identitate nu a fost inca aflata, Scott a "marcat" si o blogger-ita de succes, Maggie Petrova. Bravo, mai Scotti, esti faimos!

Scot si Bella Thorne - sursa keska

Acum, orice barbat se uita la viata lui Scott, ar zice ca este visul ideal sa fie inconjurat de atatea frumuseti in bikini, dar cand se va intoarce peste ocean, mama celor 3 copii ai sai va dezlantui iadul asupra sa. Nu ca ar deranja-o pe ea, ca doar si Kourtney se afiseaza cu noua sa iubire de numai 23 de ani, dar cel mai mult conteaza ceea ce afla si ii face pe copii sa sufere. Si atitudinea jenanta de playboy a lui Scott nu va fi tolerata de clanul Kardashian! Scott, tin-te bine, te asteapta uraganul Kardashian cand ajungi acasa!!!

What's Hot

Galerie Articole