Mariah Carey ?

Mariah Carey ?

simona
Timp liber

Astazi am sa-ti povestesc despre Mariah Carey. Deja mi-am exprimat “aprecierea” despre ea si cum se iveste o ocazie sa o mai scutur un pic, cum hop si eu!

Steaua vedetei a fost vandalizata - sursa mirror
  

Saraca fata bogata, nu si-a inceput deloc bine anul 2017! La concertul din noaptea Anului Nou, nu a fost deloc apreciata si asta pentru ca, prestatia ei a fost una de mantuiala si de toata jena. De, nimeni nu-i mai ajunge la nasucul ei de super diva! Ceva nu i-a convenit, s-a strambat si a intors spatele publicului care a huiduit-o. Halal atitudine de vedeta care-si respecta fanii! Si, ca un cadou de an nou, steaua ei de pe “Walk of Fame” a fost vandalizata. Ma rog, mie nu mi se pare vandalism, doar s-a adaugat un semn de punctuatie: “?” Adica : Mariah Carey ? Mie mi se pare o super gluma si pentru cine nu stie la ce este aceasta trimitere cu semnul de intrebare, ii reamintesc eu. Acum cativa ani, cand Mariah Carey era o mare diva cu multe discuri de platina si premii, a declarant in direct la o emisiune de entertainment ca ea habar nu are cine este Jeniffer Lopez! Ma-ntelegi?! Si, anul trecut, a venit in completare cu inca doua vedete de care nu a auzit, habar nu are cine sunt Demi Lovato si Ariana Grande! Serios? Chiar asa? Pai, mai Maraia care esti tu, celebra, despre tine au auzit doar cei trecuti de 40 si, fie vorba intre noi, nu sunt foarte multi. Cat despre Lovato si Ariana … stiu toti cei de la 5 ani in sus! Ia fa tu o socoteala si vezi cam cati le stiu pe cele doua “necunoscute”!?

Sunt o diva, sacant pentru fraierii astia? Mai bine plec - foto celebuzz

In plus, ma gandesc ca daca Mariah Carey era o persoana draguta, nu i-ar fi “deranjat” nimeni “steluta” norocoasa de pe asfalt. Si nu, nu este o conspiratie la scara mondiala asa cum credea si Trump cand i-au devastat si lui amprenta de pe faimosul bulevard. Este vorba de bun simt si caracter, ceea ce Donald Trump si Mariah Carey nu au.  Fanii v-au “rasplatit” pentru aroganta si lipsa bunului  simt asa cum au stiut ei, asa cum ii “onorati” voi.

Refacerea placii cu numele cantaretei va costa autoritatile cam 1500 de dolari. Ieftin! Mai ales cand e vorba de o asemenea diva cu greutate. Ma scuzati, eu as fi lasat asa amprenta si mi-as fi insusit "gluma". Dar asta inseamna sa ai ceva ce ea nu are: respect!

  

What's Hot

Galerie Articole