Mariah Carey este "amnezica"?

Mariah Carey este "amnezica"?

simona
Timp liber

Mariah Carey ... nu are nevoie de nici o prezentare, toata lumea o stie. Ce nu stii insa este faptul ca Mariah, ca o adevarat diva cu greutate, are foarte multe fite! De fapt, are atatea fite incat este extrem de nesuferita. E drept, nu e singura starleta cu figuri, dar ale ei sunt mai groaznice ca ale altora! De a lungul mai multor ani la rand, ea declara peste tot mimand naivitatea, faptul ca nu stie cine este Jennifer Lopez. Pe bune?! Draga Mariah, la vremea la care tu nu stiai cine este JO, aceasta era mai in voga si jucase in mai multe filme decat o facusei tu.

Mariah Carey, Demi Lovato, Jennifer Lopez - sursa eonline

Si iata ca povestea se repeta. La show ul lui Andy Cohen, a fost intrebata din nou, ce parere are despre o alta cantareata de renume, Demi Lovato. Evident, s-a uitat surprinsa si a spus ca nu a auzit de acest nume. Mai mult, a comentat cu privire la nominalizata la Grammy, Ariana Grande, care scrisese pe un site de socializare cat de mult o admira pe Mariah Carey si cat de dezolata este de comportamentul acesteia prin care dispretuieste alte cantarete. La aceasta remarca, Carey a spus: “Nu stiu, de asemnea, cine este (Lovato) si nu pot spune nimic despre ea. Trebuia sa vina la mine si sa se prezinte, sa-mi spuna care este opinia ei si sa ma intrebe ce cred. Asa se rezolva c...turi ca astea!”

Ce sa zic, Mariah esti “grozava”, esti atat de buna ca altii ar trebui sa vina sa se prezinte, altfel nu-i bagi in seama. Banuiesc ca ai multi “prieteni” cu stilul tau “simpatic”.

Lady Gaga si Mariah Carey - sursa eonline

Totusi, despre unele vedete a reusit sa gaseasca cateva cuvinte dragute, desi au fost aceleasi, ceea ce ma face sa cred ca nu i-a fost deloc usor sa le spuna si vocabularul ei e cam sarac la cuvinte dulci. Printre favorite se numara Taylor Swift pe care a intalnit-o o data si, aceasta a venit sa stea de vorba cu ea , fapt pentru care o considera “foarte draguta”. Acelasi lucru l-a spus si despre Lady Gaga cu care a impartasit un moment placut in cabina de proba unde au vorbit ca fetele si au si imortalizat clipa cu un selfie.

Asa ca, draga Jennifer Lopez stai linistita, Mariah Carey nu a auzit nici de Demi Lovato si nici de Ariana Grande.

Si daca ma gandesc mai bine, la cat de plina este de ea si narcisista, s-ar putea ca in curand sa nu mai stie nici cine e ea: Who the f... is Mariah Carey!!!!!

 

 

What's Hot

Galerie Articole