Mariah Carey si garderoba ei dezastruoasa!

Mariah Carey si garderoba ei dezastruoasa!

simona
Timp liber

Mariah Carey nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toaa lumea ii stie carierea muzicala si chiar si aerele de mare vedeta. motiv pentru care nu se numara printre cele mai indragite star-uri. In ultima vreme a cam "calcat pe bec" , si la spectacolul de Anul Nou in care s-a comportat total neprofesionist si a cantat dezamagitor, iar acum a comis o gafa de tinuta ... impardonabila. Sa nu uitam ca are 46 de ani si,chiar daca este in forma fizica, nu mai poti sa te-mbraci ... dezbracata! Mariah nu a fost niciodata un model al tinutei si garderoba ei pestrita si provocatoare i s-a potrivit pana la un moment dat.

Mariah si Bryan - sursa dailyexpress

Adica, si Lady Gaga si-a dat seama ca lumea s-a plictisit de extravagantele ei si ca risca sa devina penibila daca va continua sa socheze cu tinutele create din diverse obiecte de uz casnic si a trecut la o alta abordare vestimentare. Si una chiar foarte eleganta care a propulsat-o printre cele mai elegante vedete de pe covorul rosu. Eu zic, Mariah draga, ca e timpul sa treci la rochii mai potrivite varstei si statutului tau. In loc sa mergi spre bine, cu tinuta de saptamana aceasta , "ai luat-o rau pe aratura". 

Mariah Carey - sursa radaronline

Mariah Carey a fost surprinsa de paparazzi la sosirea in restaurantul Catch din Los Angeles impreuna cu noul sau iubit, Bryan Tanaka de 33 de ani. Surse apropiata acestora spun ca cei doi sunt foarte indragostiti unul de celalalt si ca artista se gandeste serios la casatorie. Cica de data aceasta el e alesul. Hahaha. Ma scuzati, dar pana acum, Mariah a avut cam multi "alesi" si, cred ca acum, tanarul dansator este doar un moft al divei.

Mariah Carey si Bryan Tanaka - sursa dailyexpress

Dar oricat ar fi de inamorata, tot nu se justifica "Look"-ul sau dezastruos si ridicol varstei si renumelui sau. De cand se distreaza alaturi de Tanaka, Mariah se da in spectacol cu tinutele jenante si atitudinea adolescentina. Eu stiu ca in dragoste totul este permis, sa nu uitam insa ca totul are o limita si, cand esti si mama si o super-mega vedeta, nu-ti mai permiti asemenea extravagante de comportament si fashion.

What's Hot

Galerie Articole