Martorii din bord explicati pentru femei. Cum sa actionam in caz ca se aprind.

Martorii din bord explicati pentru femei. Cum sa actionam in caz ca se aprind.

Sfaturi (in)utile

Fetelor, se poate intampla ca pe bordul masinii sa se aprinda diverse semne luminoase. Nu am inteles de ce se numesc martori, ca nu au nimic in comun cu cei ai lui Iehova sau cei de la tribunal, dar daca intrebam un barbat sigur ne va da o explicatie care ne va plictisi dupa primele 10 cuvinte. Dupa ce am vorbit aici despre parcare si aici despre regulile de prioritatate intr-o intersectie nedirijata, e timpul sa trecem si la partea mecanica.

1. Semnul exclamarii intr-un cerc.

Mare atentie, intre scaune e o maneta de care ne atingem numai si numai daca ne spune cineva "trage frana de mana". Daca nu, nu ne atingem de ea ca nu e obligatorie si mai mult incurca. In caz ca se intampla sa imprumuti masina sau ti s-a spus sa tragi frana de mana, se aprinde cerculetul ala cu semnul exclamarii si masina face bip-bip. Dupa ce spuipi in san, faci 5 cruci si zici "Doamne-apara si pazeste" apesi pe butonul din capatul manetei, bagi dracia dracului la loc intre scaune si iti vezi de treaba.

2. Iti apare Lampa lui Aladin si clipeste sfidator.

Nu intra in panica. Verifica daca ai sutienul cu dubble-push-up pe tine, aranjeaza-ti sanii si trage bluza putin in jos. Ma rog, stii schema. Opresti in primul service. Stabilesti contact vizual cu primul mascul in salopeta. Ii dai cheile si ii spui sigura pe tine: "Verifica-mi si mie uleiul. Te rog. Mersi." Apoi iti sufli in unghiutele pe care le fluturi, ca si cum ar trebui sa iti usuci oja. Nu conteaza ca e semi-permanenta sau gel, barbatii nu stiu din astea.

3 Iti clipeste un vaporas rosu si apoi scrie mare, cu aceeasi nuanta de rosu, STOP.

Ai nevoie de un super-erou care sa fie in apropiere. Sa ii zicem Neo. Tragi aer adanc in piept, ca si cum in urmatoarele secunde te-ar busi plansul (din nou, stii schema). Vorbesti precipitat, panicata: -Neo, mi-a scris masina STOP si urla la mine, facea ca toate visele, m-am speriat infiorator. Nuu, altceva nu mai facea (nu ii spunem despre vaporas ca o sa rada si se duce efectul dramatic). Am fugit, imi era ca sare in aer, nici nu stiu daca am oprit motorul, mi-e FRICAAA! (Normal ca am oprit motorul, sa facem economie, doar noi punem benzina). Mi-am lasat si rujul preferat in torpedou si era Guerlain dintr-o colectie care nici nu se mai fabricaaa! Evident ca niciuna nu e atat de proasta sa isi lase rujul in torpedou, sa se topeasca, dar din nou, nu stiu ei din astea, dar altfel nu stii cum sa il faci sa inteleaga cat de grava e situatia.

What's Hot

Galerie Articole