Marul impotriva ridurilor

Marul impotriva ridurilor

Alexandra Gherase
Tratamente

Hello girls! Ce ziceti de o masca de fata impotriva ridurilor? Nu este o noutate ca trebuie sa folosesti diferite tratamente destul de devreme, indiferent daca ai sau nu riduri. Cel mai bun lucru este sa le previi. Si ce este mai bun decat un tratament facut acasa cu ingrediente naturale? Astazi iti propun sa folosim un mar.

www.marcosimoncelli.blogspot.com

Pentru masca de astazi care combate ridurile si aparitia lor, avem nevoie de:

- 1 mar

- 1 albus de ou

Mar - www.unicofruitbasket.com
Oua - www.selfscroll.com

Daaa… doar 2 ingrediente. Marul hidrateaza pielea, iar lucrul asta ajuta la umplerea liniilor fine (adica a ridurilor). Albusul de ou are rolul de a face pielea mai ferma, iar pielea mai ferma are mai putine riduri. Dar hai sa trecem la treaba. Curata marul de coaja si da-l pe razatoare.

www.slovakcooking.com

Intr-un bol ceramic bate albusul de ou, apoi adauga marul ras.

www.techydad.com

Apoi, cu ajutorul unei pensule intinde masca pe fata. Dupa ce te-ai tapetat, relaxeaza-te pana aceasta se intareste, aproximativ 10 minute.

www.youtube.com

Odata intarita o sa simti cum ti se strange fata. Indeparteaza masca de pe fata cu apa calduta, si tamponeaza-te cu un prosop moale.

www.livestrong.com

Pentru a reduce ridurile fa-ti acest tratament o data pe saptamana. Pentru preventie, este ok sa va rasfatati o data la 2-3 saptamani.

INCEARCA SI: Tratamentul minune impotriva cearcanelor! E de efect!

Pe data viitoare!

Kisses, love and hugs! 

What's Hot

Galerie Articole