Masca de par care face furori in randul barbatilor

Masca de par care face furori in randul barbatilor

Alexandra Gherase
Tratamente

Mare atentiune mare!!!! Urmatorul tratament nu este numai pentru femei. Are mare succes in randul barbatilor, asa ca ar trebui sa iti chemi iubitul sau sotul ca sa cititi impreuna cele ce urmeaza.

www.spitnow.com

Caderea parului este o problema comuna a ambelor sexe si poate sa intervina in viata voastra oricand fara nici un motiv aparent. De aceea am gasit un remediu pe care il puteti face impreuna acasa. Ca sa ne intelegem: caderea parului este un lucru normal, in limitele bunului simt (al parului). Daca totusi simti ca lasi prea mult in peria de par, urmeaza sfaturile mele, si vei depasi aceasta problema.

www.buythebest10.com

Vom face o masca de par naturala care va reduce caderea lui si va stimula scalpul pentru noile fire de par ce vor aparea. Partea si mai buna a acestei masti este ca este complet naturala, nu contine toxine, este usor de facut si nu are niciun efect advers.

Ingredientele de care avem nevoie sunt:

- 1 galbenus de ou crud

- o jumatate de banana

- 100ml de bere

- 1-2 linguri de miere

www.t1.uccdn.com
www.farmfreshdelivery.com.au
www.clker.com
www.img.el-wild.com

Prepararea este cea mai simpla. Pui toate ingredientele intr-un bol, si amesteci pana se omogenizeaza.

www.thoughtsinlittleboxes.files.wordpress.com

Aplica mixtura pe scalp. Barbatii ar trebui sa insiste pe portiunile afectate mai tare. Lasa sa actioneze cateva ore si nu trebuie sa te sperii daca simti ca scalpul ti se incalzeste. Este un lucru bun, pentru ca asta inseamna ca remediul functioneaza. Repeta acest proces cel putin o data pe saptamana, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

www.salmetto.com

Kisses, love and hugs!

What's Hot

Galerie Articole