Mathew Perry a imbatranit inainte de vreme!

Mathew Perry a imbatranit inainte de vreme!

simona
Timp liber

Stiu ca imbatranim cu totii si ca nu este nimic neobisnuit, dar !  Dar cand esti o vedeta de talie internationala, asa cum este si Mathew Perry, nu-ti permiti "luxul" de a te afisa ca un ... neica nimeni! MAthew Perry este cunoscut in toata lumea pentru rolul lui Chandler din serialul de mare succes, "Friends". Iata ca zilele de glorie au apus si Mathew este de nerecunoscut!

Actorul de 47 de ani, a fost surprins pe strazile din New York alaturi de o blonda. Nici nu ne mai intereseaza cine-i tipa, toate privirile sunt asupra vedetei a carui stea, se pare, a apus mult prea devreme. Imbracat  neingrijit, cu un tricou larg negru, pantaloni ca de trening si tenisi, Perry parea pierdut . Nu este prima data cand aparitia acestuia lasa de dorit, mai ales ca de multi ani se lupta cu dependenta de alcoolsi droguri. 

Matthew Perry in Londra - sursa mirroruk

Anul trecut, cel care era unul dintre cele mai indragite personaje ale serialului "Friends", a avut o atitudine bizara in cadrul show-ului de noapte al lui Seth Myer, balmasind cuvintele si avand privirea pierduta. La fel de "obosit" si apatic s-a prezentat si la Londra, iar aerul sau neglijent este dat si de parul ravasit si nearanjat. Noi stim ca tocmai a iesit de la o noua cura de dezintoxicare, dar totusi, draga mega starule, ai putea trece macar pe la un frizer inainte de a invita o domnisoara in oras!

What's Hot

Galerie Articole