Matrix se-ntoarce!

Matrix se-ntoarce!

simona
Timp liber

Iti vine sa crezi sau nu, Matrix va fi refacut! Pentru cei care sunt prea tineri pentru a fi vazut sau auzit de Matrix trebuie sa stie ca acesta este SF-ul cel mai reprezentativ din 1999 considerat cel mai original film din istoria cinematografiei. In curand,  va aparea din nou pe ecrane, dar evident, cu o alta distributie. Odata cu rolul din Matrix, Keanu Reeves a devenit unul dintre actorii valorosi de la Hollywood si, probabil, este filmul pentru care intotdeauna cei din generatiile mai mari si-l vor aminti pe Keanu. 

Razbunatorii - sursa screenrent

Lilly si Lana Wachowscki, surorile care au regizat si scris scenariul filmului Matrix, nu sunt implicate in noul proiect, iar producatorul trilogiei, Joel Silver, si-a vandut toate drepturile filmelor sale in 2012 studio-urilor Warner Bros, pentru 30 de milioane de dolari! Sunt zvonuri ca Studio-urile Warner l-au ales pe Zak Penn pentru scenariu si pe Michael B. Jordan pentru unul din roluri. Penn este cunoscut pentru povestile despre eroi, el fiind scenaristul unor episoade din XMen si Razbunatorii.

scena din Matrix, Keanu Reeves - sursa imdb

Nu stiu ce sa zic, mie personal, nu-mi plac remake-urile sau relansarile unor productii, gen Star Wars, Mad Max sau cum e in cazul de fata, Matrix. Nu-mi pot imagina pe altcineva in rolul lui Neo in afara lui Matrix si recunosc ca nu-mi pot imagina ce ar putea aduce in plus fata de original! Matrix a revolutionat cinematografia si a luat 4 premii Oscar pentru efecte speciale vizuale si audio, montaj si sunet. Unele scene din film sunt memorabile si au fost introduse in multe alte  productii, iar Keanu Reeves este inegalabil in acest rol! Sorry pentru cel ce-i va urma!

What's Hot

Galerie Articole