Matt Damon in lacrimi de bucurie!

Matt Damon in lacrimi de bucurie!

simona
Timp liber

Mai e putin pana la Ziua Indragostitilor, "love is in the air" chiar daca e frig, este o saptamana in care dragostea-i loveste pe toti. In spiritul acestor simtiri, m-am gandit sa-ti dau o stire plina de iubire si prietenie intre vedete. Matt Damon a declarat zilele trecute ca aproape a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii ca bunul si vechiul sau prieten, George Clooney, va avea copii.

Matt Damon si George Cooney - sursa hollywoodlife

Ce poate fi mai dragut : un adevarat prieten care se bucura sincer pentru tine si o pereche de gemeni mult asteptata?! Toamna trecuta, Matt filma impreuna cu George si intr-una din pauze, in spatele scenei, Geoge i-a marturisit ca el si frumoasa sa sotie, Amal, vor deveni parinti si ca acum. Cand a aflat ca aceasta arer doar 8 saptamani de sarcina, Damon a povestit ca aproape a sarit la Clooney : "Esti nebun? Sa nu mai spui nimanui. Sa nu mai spui. Nu stii ca exista regula celor 12 saptamani? E clar ca nu stii!" 

Amal Clooney - sursa justjared

Spre bucuria lui Matt, care este tata a patru copii, toate merg bine si prietenii sai vor avea gemeni, baiat si fata dupa cum au marturisit presei. "Sunt atat de fericit pentru el. Ea este extraordinara. A dat lovitura. Din toate punctele de vedere. Ea este o femeie remarcabila. Vor fi niste parinti minunati. Copiii lor sunt foarte norocosi." A mai declarat actorul de 47 de ani.  Eu nu pot decat sa-l felicit pe Cooney atat pentru copiii pe care-i va avea cat si pentru prieteni buni si adevarati ca Matt Damon.

What's Hot

Galerie Articole