Melania a purtat Alb pentru Hillary?
Sursa:metrouk2.wordpress.com

Melania a purtat Alb pentru Hillary?

Ioana Petric
Stil de vedeta

Hillary Clinton a scris istorie, fiind prima femeie nominalizata sa candideze pentru presedintia Statelor Unite ale Americii. Aceasta si-a anuntat oficial candidatura intr-un costum alb, semnat Ralph Lauren. Tot alb a ales si pentru cele doua dezbateri de dinaintea alegerilor. V-ati intrebat de ce?

www.google.com

La inceputul secolului 20, femeile au protestat, imbracate in alb, pentru a-si castiga dreptul la vot si ghiciti ce, au obtinut exact ce au vrut. Nu mai e un secret pentru nimeni ca Hillary lupta pentru drepturile femeilor, deci alegerile sale vestimentare nu au fost deloc intamplatoare, din contra, au fost facute din dorinta de a transmite un mesaj.

New York Suffrage Parade, 1917 (www.library.lwv.org)

Ceea ce s-a si intamplat, deoarece feministele din toata America au impanzit retelele sociale cu hashtagul #WearWhiteToVote, pentru a o sustine pe Hillary si a marca acest moment electoral istoric.

Controversele au inceput sa apara insa in momentul in care, atat pe durata campaniei, cat si in ziua alegerilor, Melania, sotia contracandidatului sau, Trump, si-a facut apariatia imbracata in aceeasi culoare: alb. Nimeni nu a reusit sa treaca acest lucru cu vederea si sa nu se intrebe: Melania voteaza cu Hillary, sau, pur si simplu, asta e modul ei de a transmite tuturor ca isi sustine sotul in cursa pentru Casa Alba?

www.mic.com

Sincer? Eu cred ca a fost o ironie fina, gen “ Ralph Lauren, white, but still... we can do it better!” Pentru ca trebuie sa recunoastem, arata senzational.

Sau poate, cine stie, a vrut doar sa sugereze ca, in ciuda acuzatiilor care i se aduc sotului sau, ea va sustine si va lupta pentru drepturile femeilor, in calitatea sa de prima doamna.

Voi ce parere aveti?

www.google.com

What's Hot

Galerie Articole