Melania Trump: are sau n-are stil?

Melania Trump: are sau n-are stil?

Ioana Petric
Stil de vedeta

Ca ne place Trump sau nu, nici nu mai conteaza, ideea e ca Melania arata si se imbraca foarte bine.

Melania Trump, un look spectaculos in seara inaugurarii, intr-o rochie pe care a creat-o chiar ea, in colaborare cu Herve Pierre

Evident ca tinutele alese de ea au starnit o gramada de controverse, nici nu ma asteptam la altceva. Ba ca o copiaza pe Jackie Kennedy, ba ca pare proaspat scoasa din Harry Potter, ba ca ii place prea mult luxul si ca nu sustine tinerii designeri, ce mai, o gramada de necazuri si de haz pe seama necazurilor. 

 

Jackie vs. Melania...a copiat-o sau nu?

Oricum, mie mi se pare ca aberatiile care au aparut pe tema tinutelor primei doamne sunt absolut geniale. Habar nu aveam ca rochia de la investire trebuie sa se asorteze cu starea natiei si platforma program a sotului si ca transmite mesaje subliminale despre dezastre iminente. Hai sa fim seriosi! Sincer, cred ca Melania a vrut doar sa arate bine si sa paseasca in noua ei viata cu stil. Si trebuie sa recunoastem ca i-a iesit. N-o fi ea cea mai implicata si dedicata prima doamna, dar cu siguranta va atrage toata atentia oamenilor si a presei si cine stie, poate poate ne trezim cu o noua fashion bloggerita, direct de la Casa Alba. 

Un look clasic si elegant, Norisol Ferrri, la ceremoniile ce au precedat inaugurarea

Melania Trump intr-o rochie semnata Reem Acra, la balul de pre-inaugurare

 

 

What's Hot

Galerie Articole