Merly Streep record la Globuri!

Merly Streep record la Globuri!

simona
Timp liber

Meryl Streep - sursa indiewire
 

Merlyn Streep a depasit recordul la Globuri. Nu, nu la globuri de impodobit bradul ci la Globuri de Aur de umplut vitrine de onoare. Odata cu anuntarea cursei pentru Golden Globes, actrtita de 67 de ani a ajuns la cea de a 30 – a nominalizare. In 2009, Streep inscria primul record de cea mai nominalizata actrita avand o dubla participare in roluri principale in “Mama Mia” si “Doubt” . De atunci a mai adaugat inca 23 de inscrieri pe lista si, tot un record , 7 premii castigate cu 'Kramer vs. Karmer' (1979), 'The French Lieutenant's Woman' (1981), 'Sophie's Choice' (1982), 'Adaptation' (2002), 'Angels in America' (2003), 'The Devil Wears Prada' (2006), 'Julie & Julia' (2009) and 'The Iron Lady' (2010).   '

Meryl Streep - Oscar 2012 - sursa bookriot

In prezent,  Meryl Streep este considerata de cei mai multi critici ca fiind cea mai talentata si mareata actrita in viata. In afara distinctiilor mai sus mentionate, ea mai are si 19 nominalizari la Oscar si 3 statuete in dotare.

In plus, actrita Maryl Streep va primi si un premiu onorific Cecil B Demille pentru aportul sau adus lumii artistice. Premiul Cecil B Demille se acorda din 1952 in memoria si onoarea acestui mare realizator de filme mute si apoi color, fiind si unul dintre cei 36 de  fondatori ai Academiei Americane de Imagine si Stiinte. Demille este o legenda in lumea cinematografica atat prin realizarile sale cat si prin intamplarile si momentele inedite din viata sa artistica si personala. Mai mult de atat, Demille detine 2 stele pe Walk of Fame, una pentru film si cealalta pentru radio!

Meryl Streep in Florance - sursa backstage
 

Pe 8 ianuarie 2017 vom vedea cum o actrita complexa si absolut desavarsita ca Merlyn Streep va face istorie.

 

 

  

What's Hot

Galerie Articole