Mic GHID pentru barbatii care vor sa inteleaga femeile

Mic GHID pentru barbatii care vor sa inteleaga femeile

Dragoste
Suntem unice. Ok, in anumite aspecte suntem egale cu femeile pe care le admiram foarte mult (de exemplu, ai buze ca Angelina Jolie e bine, in timp ce ai buze ca Oana Zavoranu e total gresit!). Totusi, in unicitatea noastra avem multe puncte comune.
 Iata, draga barbatule, un scurt ghid care te va ajuta sa nu dai banii pe terapie de cuplu si sa intelegi vorba din batrani americani "happy wife, happy life".
  

 1.Suntem la magazin si alegem un sampon.

"Alegem" e  fortat pentru ca tu ma bombanesti incontinuu: "dar cat mai dureaza", "ti-a dat careva cu super-glue pe talpi", "te-ai infipt ca tarnacopul in raftul ala" samd. Degeaba te calc pe picior si iti fac semn ca ne aude lumea, degeaba iti arunc privirea "numaivezisexpanain2020".  Nu intelegi ca sampoanele au termen de expirare? Ei vezi, de aia barbatii fac chelie mult mai des decat femeile.

2. Punctul verde din toaleta.


 E o inventie feminina facuta sa va manipuleze. Toata viata voastra, imediat dupa ce ati renuntat la scutece, o femeie incearca sa va educe sa faceti pisu in wc, pentru ca voi  confundati "in" cu "pe" sau mai grav cu "langa". Cum sunteti intr-o eterna competitie, singura solutie sa va educam a fost sa va setam un obiectiv.3. “Iubitule, jumatate am eu, jumatate ai tu!”

 Da,corect, femeile au o problema cu masurile de cand li s-a explicat cat inseamna 18 cm, ca 1375 lei dati pe scule de pescuit inseamna putin, ca 4 ore petrecute la bere cu baietii sunt sinonime cu "vin repede".4. “Iubitule, am si eu nevoie de un raftulet in baie.”

beauty-LinkedIn646

Da, pentru ca as putea sa le tin pe cele pe care le folosesc mai rar in debara. Dar ghici ce? Acolo avem colectia de scule si unelte pe care le-ai cumparat "asa, ca o sa imi trebuiasca intr-o zi", "ca e super-oferta la aparate de rindeluit","flex din asta asa mare n-am, rad baietii de mine". 
Iata si ce inteleg ei despre noi: aici.
What's Hot

Galerie Articole