Miracole de Craciun

Miracole de Craciun

simona
Timp liber

Wow, ce-mi place Craciunul! Nu stiu cum se-ntampla, dar numai de Craciun sunt miracole, numai de Craciun oamenii sunt "mai buni" si fac fapte bune. E drept, n-am inteles asta niciodata, eu zic ca daca e sa fie un miracol, se produce indiferent de perioada anului, iar daca esti bun, faci fapte bune oricum, indiferent de zi. Pur si simplu!

Selena Gomez cu copii - sursa hollywoodlife
 

Bine, nu vreau sa stric spiritul Craciunului, sa fiu eu Grinch, asa ca am sa-ti spun povestea a doua zane, care intamplator sunt si mari vedete.Cantareata si actrita de 24 de ani Selena Gomez si castigatoarea unui Oscar, Jennifer Lawrence au petrecut noaptea Craciunului printre copilasi bolnavi. Gomez a vizitat spitalul de copii din Texas si Lawrence pe cei din orasul natal din Kentucky. 

 

Jennifer Lawrence la spitale de copii - sursa today
 

Cele doua vedete viziteaza frecvent spitalele de copii, iar Lawrence este prezenta in fiecare an, de Sarbatori, la spitalul din Louisiana.

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole