Miracole de Craciun

Miracole de Craciun

simona
Timp liber

Wow, ce-mi place Craciunul! Nu stiu cum se-ntampla, dar numai de Craciun sunt miracole, numai de Craciun oamenii sunt "mai buni" si fac fapte bune. E drept, n-am inteles asta niciodata, eu zic ca daca e sa fie un miracol, se produce indiferent de perioada anului, iar daca esti bun, faci fapte bune oricum, indiferent de zi. Pur si simplu!

Selena Gomez cu copii - sursa hollywoodlife
 

Bine, nu vreau sa stric spiritul Craciunului, sa fiu eu Grinch, asa ca am sa-ti spun povestea a doua zane, care intamplator sunt si mari vedete.Cantareata si actrita de 24 de ani Selena Gomez si castigatoarea unui Oscar, Jennifer Lawrence au petrecut noaptea Craciunului printre copilasi bolnavi. Gomez a vizitat spitalul de copii din Texas si Lawrence pe cei din orasul natal din Kentucky. 

 

Jennifer Lawrence la spitale de copii - sursa today
 

Cele doua vedete viziteaza frecvent spitalele de copii, iar Lawrence este prezenta in fiecare an, de Sarbatori, la spitalul din Louisiana.

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole