Miracole de Craciun

Miracole de Craciun

simona
Timp liber

Wow, ce-mi place Craciunul! Nu stiu cum se-ntampla, dar numai de Craciun sunt miracole, numai de Craciun oamenii sunt "mai buni" si fac fapte bune. E drept, n-am inteles asta niciodata, eu zic ca daca e sa fie un miracol, se produce indiferent de perioada anului, iar daca esti bun, faci fapte bune oricum, indiferent de zi. Pur si simplu!

Selena Gomez cu copii - sursa hollywoodlife
 

Bine, nu vreau sa stric spiritul Craciunului, sa fiu eu Grinch, asa ca am sa-ti spun povestea a doua zane, care intamplator sunt si mari vedete.Cantareata si actrita de 24 de ani Selena Gomez si castigatoarea unui Oscar, Jennifer Lawrence au petrecut noaptea Craciunului printre copilasi bolnavi. Gomez a vizitat spitalul de copii din Texas si Lawrence pe cei din orasul natal din Kentucky. 

 

Jennifer Lawrence la spitale de copii - sursa today
 

Cele doua vedete viziteaza frecvent spitalele de copii, iar Lawrence este prezenta in fiecare an, de Sarbatori, la spitalul din Louisiana.

What's Hot
Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Daca tot traim in vremurile in care, cei de la NASA sunt mai simpatici si mai deschisi decat oricand, si raspunsul la orice intrebare e la un hashtag distanta, mi-as dori si eu, daca nu-i cu suparare, sa #askNASA niste chestii care ma framanta profund, de ieri incoace.

News

Galerie Articole