Moartea lui Michael Jackson: crima sau sinucidere!

Moartea lui Michael Jackson: crima sau sinucidere!

simona
Timp liber

Wow, tocmai au fost publicate in RadarOnLine pagini din jurnalul mega star-ului Michael Jackson in care acesta isi exprima ingrijoarea ca ar putea fi ucis. Stim inca din 2009 ca este ceva dubios cu disparitia prematura a unicului Michael. Fiica acestuia, Paris Jackson, si atunci si acum si-a exprimat suspiciunea cu privire la moartea tatalui sau.  Iata ca tanara de 18 ani a avut dreptate cand a declaract ca "toate semnele arata ca este o crima" si ca Regele Pop-ului nu a avut intentia de a se sinucide la 50 de ani.

Pagina din jurnalul lui Michael - sursa radaronline

Aceasta teorie este sustinuta, in primul rand, de paginile gasite din jurnalul pe care Michael il tinea inca din 1990: "Cineva incearca sa ma omoare" a scris vedeta in aprilie 2009. Doua luni mai tarziu, trecea in nefiinta in urma unei supra doze, conform declaratiilor medicului personal ca apoi sa vina si verdictul medicilor legisti care atestau sinuciderea. Michael avea temeri legate de partenerii sai care ar fi complotat pentru obtinerea a 750 de milioane de dolari in urma drepturilor catalogului ATV Music Publishing. Tot in paginile facute public in exclusivitate de catre revista RadarOnLine, se vede clar ca cel mai iubit artist al tuturor timpurilor se simtea vadit amenintat si speriat: "Sa nu ai incredere in John Branca (avocatul sau) si Sony (este vorba de compania muzicala condusa de Tommy Mottola) ... ATV este catalogul meu. Nu-l vand. (...) Vor sa ma distruga si sa-mi ia compania.  Vor sa ma omoare pentru catalogul meu."

Michael Jackson si Michael Jacobshagen - sursa radaronline

Autenticitatea inscrisurilor este sustinuta si de Michael Jacobshagen, unul dintre prietenii apropiati ai artistului pe care l-a cunoscut in 1995. Pe atunci, Jacobshagen avea doar 11 ani si il insotea mereu pe cantaret. La ora actuala, acesta locuieste in Germania si este manager-ul unei companii. Ultima data cand l-a revazut pe Michael a fost in aprilie 2009 si a povestit ca peste tot in dormitorul si biroul acestuia erau imprastiate pagini din jurnal in care erau notate gandurile legate de motivul unei viitoare crime asupra sa. Nu stiu inca daca se va deschide vreo ancheta odata ce moartea inegalabilului Michael Jackson a fost declarata sinucidere de catre organele abilitate, dar daca ar fi asa ... nu stiu daca nu s-ar declansa o adevarata panica si printre alte vedete!

What's Hot

Galerie Articole