Momente si momente la Globurile de Aur!

Momente si momente la Globurile de Aur!

simona
Timp liber

Duminica seara, Hollywood ul a fost in fierbere mare. Golden Globes 2017 a fost, asa cum era de asteptat, plin de surprize. Un eveniment important in lumea cinematografiei si mult asteptat de toti jurnalistii si criticii de moda si de film. Nu am sa pot vorbi despre toate momentele serii, am sa-ti povestesc doar despre cele cateva clipe extrem de surprinzatoare ale festivitatii si despre cele cateva vedete care au fost in centrul atentiei.

Jimmy Fallon la Globurile de Aur 2017 - sursa inquisitr

Jimmy Fallon, gazda celei de a 74- a editie a fost senzational si nu pot decat sa-l felicit pentru umorul si bunul simt cu care abordeaza vedetele. Este unul dintre actorii si prezentatorii de show-uri de comedie preferati si, seara trecuta, a reusit sa-si patreze zambetul si glumele bune pana la sfarsit.

Cele mai multe momente si premii au fost anticipate, nimeni nu a fost surprins ca productia “LaLa Land” a plecat cu sacosele pline de premii. Si cu toate aceste clipe usor previzibile, unele premii si discursuri au socat cu adevarat.

Nominalizati actori de culoare, Globurile de Aur 2017

Este clar ca editia de anul acesta a fost declarata una a “vedetelor de culoare”. Printre castigatori au fost Viola Davis pentru “Fances”, Tracee Ellis Ross pentru “Black-ish” si dublu castigatorul Donald Glover atat pentru show cat si pentru cel mai bun actor intr-un serial tv de comedie. Si, momentul fulminat care a completat seria premiantilor de culoare, a fost  pentru cea mai buna drama : “Moonlight”.

Isabelle Huppert in Elle - sursa thedailybeast

Dar cel mai neobisnuit lucru intamplat vreodata la aceste premii este nominalizarea unei actrite intr-un film care nu este in limba engleza, Isabelle Huppert! Ba mai mult, a si castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-o drama in productia franceza, “Elle”, sufland statueta din fetele distinselor Natalie Portman, Amy Adams si Jessica Chastain. Acesta a fost chiar un episod unic in cei 74 de ani de existenta a Globurilor de Aur!!!

Brad Pitt la Globurile de Aur 2017 - sursa thetelegraphuk

Si, unul dintre momentele mele favorite de ieri, este aparitia pe scena a lui Brad Pitt care a fost aplaudat indelungat cu admiratie in semn de suport pentru momentele penibile si absurde prin care trece cu fosta sa sotie, Angelina Jolie.

Ryan Gosling la Globurile de Aur 2017 - sursa nydailynews

Nu pot sa nu mentionez charm ul si distinctia cu care Ryan Gosling a primit premiul si a vorbit despre minunata sa “lady”, Eva Mendez. Asa barbat ... numai in Canada gasesti! Zic!

 

What's Hot

Galerie Articole