Mumia revine!

Mumia revine!

simona
Timp liber

 

Universal Pictures tocmai a scos pe piata primul trailer al remake-ului "Mumia" si odata cu el si o serie noua de zei si monstrii. Acum, noul explorator dornic de aventura si descoperiri este Tom Cruise, iar mumia pe care trebuie sa o infrunte este Sofia Boutella, o printesa trezita din cripta sa din desert care invaluie totul in teroare si violenta. Russel Crow face parte si el din distributie si o prezinta pe printesa Ahmanet ca pe o forta care "obtine mereu ceea ce ii este destinat".

Tom Cruise in Mumia - sursa bloodydisgusting

Tom Cruise și-a petrecut o grămadă de timp alături de frumoasa actriță de origine algeriană, Sofia Boutella! Nu te gândi la ceva romantic, de data aceasta nu! Sunt parteneri de film în remake-ul ”Mumia” , care se va lansa în vara anului viitor. Originalul a fost produs în 1999 avându-i ca protagoniști pe Brendan Fraser și Rachel Weisz.

Sofia Boutella in Mumia - sursa liveforfilms

Boutella, pe care ai văzut-o și în Star Trek Beyond, a declarat că pe platoul de filmare de la ”Mumia”, a fost desemnată cea mai în vârstă persoană, așa că, colegii au poreclit-o MILF (Mummy` s I `d like to F... you). Nu de alta, dar în ciuda bandajelor și vechimii mumiei, Boutella rămâne la fel de sexi!

What's Hot

Galerie Articole