Naturala sau artificiala? Tu pe care o preferi?

Naturala sau artificiala? Tu pe care o preferi?

15cm girls

Fetelor, la multi ani! 2017 se anunta a fi un an cu adevarat blana. In culori si forme cat mai indraznete, blanurile au revenit in trend si promit sa alunge motonia oricarei tinute, fie ea de zi sau de seara, sport sau eleganta.

Intrebarea este: pentru care varianta optam? Pentru cea naturala sau pentru cea artificiala?

Statisticile arata ca din punct de vedere al mediului inconjurator, niciuna dintre cele doua variante nu e prea fericita. Daca sacrificarea animalelor pentru blana e de mult timp un subiect controversat, mai nou, ecologistii ne spun ca si varianta artificiala reprezinta un pericol pentru mediul in care traim, fiind obtinuta din materiale care nu sunt biodegradabile, precum plasticul si nylonul. 

Totusi, tinand cont de faptul ca si din punct de vedere calitativ, sunt aproape la egalitate, as zice ca de dragul iepurasilor, viezurilor si tuturor animalutelor pufoase (dar si al buzunarelor) sa mergem pe varianta a doua, blana artificiala. 

Eu am facut deja asta si trebuie sa va marturisesc ca sunt tare incantata. Atat de incantata incat fie zi, fie seara, aproape ca nu imi vine sa ma despart de ea. Nu e ea chiar ceea ce pare, dar blanita mea in degrade e o partenera de incredere pentru zilele friguroase de ianuarie si chiar daca a implinit deja 3 ani, inca se tine bine. 

Voi? Pe care o alegeti? You know you're my inspiration.

Foto: Iulian Dragomir, Foto Constanta

PS: S-ar putea sa iti placa si:

Palton la o tinuta sport? Noi iti spunem ca se poate!

Pulovere care ne tin de cald si ne binedispun iarna asta

Gagici, se anunta o iarna...pufoasa!

 

 

What's Hot

Galerie Articole