Nopti de neuitat in lumea filmului si televiziunii

Nopti de neuitat in lumea filmului si televiziunii

simona
Timp liber

Ieri a fost iar sarbatoare mare in lumea cinematografica. A avut loc gala Screen Actors Guild Awards, pe scurt SAG, eveniment ce premiaza actorii de film si televiziune si a fost creat in 1995 ca fiind unul dintre cele mai importante premii. Statueta reprezinta un actor gol tinand doua masti, una comica si una tragica, ea insasi fiind numita : “The Actor” (Actorul). Nominalizarile se fac pe baza votului a doua comisii, una de film si una de televiziune,  fiecare avand cate 2100 de membrii alesi aleatoriu anual din intreaga societate de actori americani.

Ashton Kutcher - sursa theindependent

Editia de ieri a fost una speciala, care va ramane in istoria lumii divertismentului. Evenimentele politice din ultima vreme au afectat si vietile artistilor care de la numirea lui Donald Trump incoace si-au exprimat nemultumirile la fiecare eveniment public la care au putut. Atat Ashton Kutcher cat si actorii de culoare premiati au criticat aspru masurile presedintelui fata de musulmani si imigranti. Dar acestea nu sunt singurele momente memorabile ale galei SAG.

Emma Stone si Jonah Hill - sursa cdnexpress

Intalnirea pe scena dintre Jonah Hill si Emma Stone a fost unul dintre cele mai indragite si vizionate clipe de pe retelele de socializare. Emma a fost castigatoare la sectiunea cea mai buna actrita intr-un rol principal , cel din LaLa Land, iar actorul de 33 de ani Jonah Hill i-a inmanat premiul. Cei doi au fost numai zambet si s-au imbratisat cu caldura pentru mai mult timp, iar dupa discurs, cei doi au parasit scena tinandu-se de mana. Cum sa nu ii indragesti pe cei doi actori de comedie care s-au intalnit pentru prima data pe ecrane in filmul de debut al actritei de 28 de ani?! Da, “Superbad” este productia de suflet a frumoasei actrite fiind primul ei film si succes cinematografic.

Jane Fonda, Lili Tomlin, Dolly Parton - sursa google

Un alt moment de neuitat a fost si reuniunea “fetelor” din filmul “De la 9 la 5” din 1980 cu Jane Fonda, Lili Tomlin si Dolly Parton. Wow, ce femei!

Emma Stone, Denzel Washington, Viola Davis, Mahershala - sursa hollywoodreporter

Demn de mentionat este si faptul ca au fost multi castigatori de culoare, Denzel Washington, Viola Davis, Mahershala Ali, dsitributia din Hidden Figures si,in mare parte , nominalizarile de la SAG sunt si la Oscar, anul acesta fiind primul din istoria Premiilor Academiei Americane de Film cand sunt atatia actori de culoare nominalizati.

Iata cum, pe de o parte presedintele american ridica ziduri si pe de alta, arta darama granite.

 

 

 

What's Hot

Galerie Articole