Nori grei asupra Hollywood-ului, fiica actorului Donal Logue disparuta!

Nori grei asupra Hollywood-ului, fiica actorului Donal Logue disparuta!

simona
Timp liber

Trsitetea l-a lovit pe indragitul actor canadian, Donal Logue. Acum doua saptamani, fiica sa transgender, Jade alias Arlo, a disparut. Ultima data a fost vazuta in Brooklyn pe 26 iunie si de atunci, Donal si prietenii sai duc o campanie de gasirea a fetei de numai 16 ani. Ehipe de la politia din New York si FBI sunt in cautari, dar din nefericire nu exista niciun indiciu asupra disparitiei adolescentei. Evident, exista si posibilitatea ca aceasta sa fi fugit si tocmai de aceea, parintii sai fac apeluri disperate pe toate retelele de socializare ca aceasta sa se intoarca acasa, promitandu-i ca indiferent de situatie, "vom gasi o rezolvare".

Donal si fii - sursa eonline

Donal Logue este unul dintre cei mai indragiti si respectati actori canadieni de la Hollywood si este cunoscut pentru serialul de comedie din anii 2001-2005, "Grounded for life" si mai nou pentru succesul cu "Gotham", serie politista din 2014. Licentiat in istorie la prestigioasa Universitate Harvard, Donal a avut o viata zbuciumata de tanar, a cantat in formatia The Lemonheads in anii 80 si in urma deceselor a 4 prieeteni apropiai din cauza abuzului de alcool, din 1991, Donal nu s-a mai atins de bautura. 

Jade/Arlo Logue - sursa news.com.au

Impreuna cu actrita Kasey Walker, actorul de 50 de ani, are 2 copii, Arlo fiind cel care este dat disparut zilele acestea. Prieteni apropiati ai lui Donal ca si Danny Trejo cunoscut din filmul "Macete", au inregistrat mesaje cu rugaminti catre cel sau cei care se presupune ca l-ar fi luat pe Arlo sau Jade, cum se numeste ca fata. Toata lumea se roaga pentru revenirea sanatoasa si in siguranta a fetei, indiferent daca a plecat singura sau a fost rapita. Pana la ora actuala nu s-a cerut nicio rascumparare ceea ce ingrijoreaza si mai mult asta insemnand ca pretentiile pot fi de alta natura si nu financiare. 

 

 

 

 

What's Hot

Galerie Articole