Nu mai fiti ipocriti! Siliconul nu exclude inteligenta!

Nu mai fiti ipocriti! Siliconul nu exclude inteligenta!

Dragoste

Foarte multi oameni  judeca exclusiv dupa imagine. Dom'le, traim intr-o societate atat de superficiala, nu mai cautam in profunzime, nu mai conteaza frumusetea interioara, inteligenta, cariera... Ntz, ntz.

Sunt hotarata, foarte hotarata sa demontez acest mit urban: femeia siliconata si botoxata nu are nimic in cap. Si sa demonstrez cu exemple clare, nu asa.

Cel mai recent exemplu e o noua aparitie in oras pe care am retinut-o drept "nepoata lu' Pandele". Atat de superficial am judecat-o ca nici macar nu i-am retinut fetei numele: se numeste Alexandra Corina Bogaciu si are 27 ani. O fi avand fata studii, o fi facut ceva, o fi inventat ceva. Ia sa cautam. Studii medii, absolvite cu diploma de bacalaureat. Nici nota la limba romana nu o avantajeaza: 5.35. A lucrat ca operator calculator la firma lu' taticu. Off, nu e un exemplu bun de siliconata desteapta. Ma scuzati, mai caut.

click.ro

O meserie mai nou-intrata in nomenclator este cea de vedeta tv. Luam 3 nume, aleatoriu.

Daniela Crudu: a absolvit un liceu la fara frecventa, dar conform presei, era catalogata drept tocilara.

spynews.ro

Bianca Dragusanu: a studiat la 3 licee. Na, probabil l-a gasit mai greu pe cel adaptat cerintelor ei. Apoi a scris in cv ca are Facultatea de Stiinte Economice si Management. In sensul ca la facultatea aia s-a inscris.

spynews.ro

Simona Trasca: cu numele de scena Pamela de Romania, vedeta are in biografie un Liceu Mihai Eminescu si cam atat am gasit.

spynews.ro

Off, e greu. Caut exemple in toate domeniile. Siii...nimic. O siliconato-botoxata cu un cv impresionant nu stie nici google.  Si cand zic "cv impresionant" nu ma refer la numarul de fotbalisti si manelisti cu care au fost combinate.

Ma puteti ajuta voi? Aveti exemple? Multumesc.

 

What's Hot

Galerie Articole