Nu mai plange, Angelino!

Nu mai plange, Angelino!

simona
Timp liber

Ieri, in Cambogia, Angelina Jolie a acordat primul sau interviu de la despartirea de Brad Pitt. Pe mine una ... m-a "confuzat" total. Nu stiu, am impresia ca frumoasa actrita de 41 de ani sufera de tulburari grave de memorie si sentimente. E ca ala care azi te bate si maine te iubeste, azi iti da flori si maine nu te mai cunoaste! Pana acum, Angelina a dat cu Brad de pamant, s-a luptat cu el sa-i ia copiii definitiv, sa nu mai aiba dreptul sa-i vada niciodata si acum, brusc, cu ochii in lacrimi, declara ca binele copiilor si al familiei sunt pe primul loc???!!! Stai, sa dam filmul inapoi: intai pleaca de acasa cu copiii si arunca bomba in presa ca sotul o inseala cu colega din filmul "Aliatul". Apoi, la cateva zile, il acuza pe Pitt de violenta fata de copiii si cere interzicerea acestuia de a-si mai vedea copiii. Buuun, se dovedeste ca "inculpatul" nu a avut de-a face cu frantuzoaica Marion Cotillard care era insarcinata in 4 luni cu sotul si, o ancheta FBI constata ca tatal nu are nicio vina si ca nu si-a abuzat fizic si verbal copiii, primind dreptul de a-i vizita si a face terapie impreuna cu acestia.

Angelina Jolie si fetele - sursa wetpaint

Brusc, Angie isi schimba pozitia si declara ca, pentru binele copiilor, Pitt nu e chiar asa de rau si le face bine prezenta lui. Intre timp, actorul de 53 de ani, face pregatiri la casa familiei, amenajand spatii de joaca si petrecandu-si cat mai mult timp la domiciliul conjugal pe care il parasise odata cu plecarea Angelinei. Nu trece mult si Angi, iar "o ia pe aratura", de data aceasta se supara pe bani. Acum vrea pensie alimentara, ca e amarata si nu are decat vreo cateva zeci sau sute de milioane. Unde mai pui ca numai finalizarea divortului este 6 milioane! Pitt se tine tare si nu cedeaza, nu vrea sa-i dea 100.000 de dolari ci depune lunar cate 250.000 de fiecare progenitura. Bun baiat!

Angelina Jolie vorbind despre divort - sursa hollywoodlife

Si ieri, pac ! Angelina ne uimeste din nou! Ca o actrita de Oscar ce este , cu ochii in lacrimi, inttr-un cadru perfect, in aer liber in saraca Cambogie de unde l-au infiat pe primul lor copil, , Angie declara plangand ca binele familiei este pe primul plan si ca ei sunt "o familie unita si mereu vor ramane o familie". Emotionant! Draga Angie, mai ca te-as crede, dar dupa atatea schimbari de personalitate, nu prea stiu ce vei face data viitoare cand vei fi sub luminile rampei la Hollywood si va iesi diva din tine. Acum o pun pe seama peisajului si ambiantei din Cambogia, tara "de suflet si tara care a facut-o mama", cum a declarat la premiera filmului "First they killed my father".

Angelina Jolie in Cambogia - sursa nymag

Dar cea mai "tare" declaratie a lui Jolie mi se pare descoperirea ei:"Multa, multa lume se afla in situatia mea. Intreaga mea familie a trecut prin clipe foarte grele." Woooow. Adica, ea acum a aflat ca "multa lume" trece prin divorturi si separari? Adica dupa 6 luni de mizerii in presa, toate pornite numai de la ea pentru ca Pitt nu a dat niciodata declaratii publice, isi da seama ca familia ei a trecut prin criza? Atunci, draga Jolie, nu te supara, nu esti nici prea desteapta si nici altruista. Dar, recunosc, daca nu ar face spectacol ca un star de top, noi nu am mai avea ce sa scriem, nu? Aasa ca, keep going , be Maleficient!

What's Hot

Galerie Articole