Nu stii ce sa faci vineri seara?

Nu stii ce sa faci vineri seara?

simona
Timp liber

Nu știi ce să faci vineri seara în București? În afară de Centrul Vechi unde oferta de distracție este nelimitată, iată  ce-am găsit:

animest 2016

Din 7 octombrie și până pe 16, poți să-ți petreci fiecare zi vizionând câte un film sau participând la evenimentele de la cel mai mare festival internațional de animație din Europa , Anim`est! Ce este deosebit anul acesta, în toate cele șase secțiuni ale festivalului, lung și scurt metraj internațional, film românesc, film studențesc, videoclip și Minimest, vei putea vedea producții cu feline. Da, ediția aceasta este dedicată ... pisicilor! Pentru detalii, poți accesa site-ul oficial : http://animest.ro

speed datting

Ei bine, această recomandare este ceva ce nu am încercat, încă, ci am văzut doar în filme. M-am gândit că dacă dai o fugă prin Centrul Vechi, Vineri pe 7 octombrie, intri și la Jack”S Pub de pe Lipscani 45 pentru un Speed dating, la ora 18!!! Intrarea costă 50 de lei și de 10 ai inclusă consumația. Cică  trebuie să fie număr egal de participanți, băieți și fete, la intrare primești un formular pe care-l completezi pe parcurs cu nume și note de la 1 la 3. Ce-mi place cel mai mult este că doamnele stau la mese și domnii se așează să stea de vorbă cu ele, prin rotații, după fiecare 7 minute. La sfârșitul sesiunii, organizatorii strâng formularele și a doua zi participanții primesc numele și numărul de telefon al persoanei cu care s-ar potrivi.Să fie într-un ceas bun!

Tot de vineri 7 octombrie și până duminică 9 octombrie, după ora 12, la pe Calea Victoriei nr. 115, poți arunca o privire la târgul de creație și design Casa Monteoru, târg de produse handmade.

 

 

What's Hot

Galerie Articole