Pierce Brosnan pune mana pe cel mai cunoscut brand de pan masala indian

Pierce Brosnan pune mana pe cel mai cunoscut brand de pan masala indian

simona
News

Daca acum doua zile anuntam ca James Bond se continua cu Daniel Craig, astazi, un alt James Bond ne atrage atentia . Pierce Brosnan, cel mai indragit si charmant “spion” de pana acum, a socat presa si fanii cu anuntul sau. Toti il admirau pentru cariera sa si prestanta din viata personala, i-au urmarit abilitatile fizice in “Licenta pentru a ucide”, iar acum sunt surprinsi ca distinsul fost agent 007 isi ia si licenta pentru mirodenii indiene.

Pierce Brosnan reclama la pan masala - sursa Hindustan Times

Da, ai auzit bine, unul dintre cei mai sexi barbati din lume, unul dintre cei mai iubiti actori britanici si cei mai fideli barbati din industria cinematografica, este in negocieri pentru a deveni imaginea celui mai popular brand indian Pan Bahar masala!

Pierce Brosnan - Bond sau Pan Bahar - sursa All Story Indian

In timp ce conturile star-ului vor creste, popularitatea sa risca sa mai piarda din cote. Pe retelele de socializare s-a pornit avalansa de mesaje ale fanilor care si-au exprimat spaima si indignarea de decizia legendarului actor. Spaima ca idolul lor se "sinucide" social si profesional asociindu-si imaginea cu ... Pan Bahar Masala! Evident, glumele la adresa seriosului actor, nu se mai opresc si trebuie sa recunosc ca unele sunt chiar foarte bune. Oare Pierce Brosnan il va bate pe Chuck Norris la .... "misto"-uri?

 

 

What's Hot

Galerie Articole