O noua ecranizare Frumoasa si Bestia!

O noua ecranizare Frumoasa si Bestia!

simona
Timp liber

Incet, incet, filmele clasice Disney  incep sa fie refacute. Acum a venit randul Frumoasei si Bestia care si-a lansat de curand trailer-ul, film pe care-l vei putea vedea la inceputul lui 2017. Au trecut 25 de ani de la ultimul remake si spre deosebire de alte basme, acesta nu a fost vazut prin ochii personajului negtiv ca in Maleficient sau ca pe o poveste moderna ca in Hansel si Gretel.

Regizorul Bill Condon, castigatorul unui Oscar, cu experienta in povesti fantastice, sa nu uitam ca este creatorul seriei Twilight, a pastrat intocmai firul epic, doar ca l-a prezentat intr-o maniera tehnoligica demna de zilele noastre.

Nu este doar un film pentru copii, este pentru noi toate si, in afara decorurilor superbe, a distributiei senzationale, Emma Watson, Kevin Kline, Luke Evans, Dan Stevens, Emma Thompson, Stanley Tucci, Ewan McGregor , mai este si coloana sonora absolut minunata! Dupa cum vad, anul 2017 se anunta unul foarte bogat in megaproductii si asta inseamna ca si noi vom fi foarte ocupati!

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole