O noua ecranizare Frumoasa si Bestia!

O noua ecranizare Frumoasa si Bestia!

simona
Timp liber

Incet, incet, filmele clasice Disney  incep sa fie refacute. Acum a venit randul Frumoasei si Bestia care si-a lansat de curand trailer-ul, film pe care-l vei putea vedea la inceputul lui 2017. Au trecut 25 de ani de la ultimul remake si spre deosebire de alte basme, acesta nu a fost vazut prin ochii personajului negtiv ca in Maleficient sau ca pe o poveste moderna ca in Hansel si Gretel.

Regizorul Bill Condon, castigatorul unui Oscar, cu experienta in povesti fantastice, sa nu uitam ca este creatorul seriei Twilight, a pastrat intocmai firul epic, doar ca l-a prezentat intr-o maniera tehnoligica demna de zilele noastre.

Nu este doar un film pentru copii, este pentru noi toate si, in afara decorurilor superbe, a distributiei senzationale, Emma Watson, Kevin Kline, Luke Evans, Dan Stevens, Emma Thompson, Stanley Tucci, Ewan McGregor , mai este si coloana sonora absolut minunata! Dupa cum vad, anul 2017 se anunta unul foarte bogat in megaproductii si asta inseamna ca si noi vom fi foarte ocupati!

What's Hot
Mandria de a fi ROMÂN

Mandria de a fi ROMÂN

Am aratat lumii niste tineri inteligenti si educati care nu au iesit in strada de foame, ci pentru principii. Am aratat lumii niste tineri care vor sa demonstreze ca democratia nu este doar o definitie lipsita de sens ci exact ceea ce ii spune numele: forma de organizare a statului in care puterea este exercitata de popor.

News

Galerie Articole