O noua stea si-a pus amprenta pe "Walk of Fame"!

O noua stea si-a pus amprenta pe "Walk of Fame"!

simona
Timp liber

La 41 de ani, actrita Keri Russell a primit o stea pe faimosul bulevard al vedetelor. Cea mai surprinsa de aceasta onoare a fost ... chiar actrita! "La inceput m-am gandit ca stiu ei ceva ce eu inca n-am aflat. Oare s-a terminat totul? Adica am 20 de ani si deja mi-a apus cariera?" a glumit Keri la aflarea vestii ca va primi o stea. 

Keri Russell - sursa varitey

Departe de a avea un sfarsit al carierei, aceasta onoare vine in urma succesului reputat cu rolul din seria "The Americans", serie ajunsa la al 5-lea sezon si premiata cu Emmy-uri. Viata artistica a lui Keri a inceput odata cu "MickeyMouseClub" si apoi cu seria "Felicity" pentru care a primit si un Glob de Aur, dar si cu aparitii in "Waitress" si "Mission Impossible 3".

La o strangere de fonduri alaturi de Harrison Ford si Brendan Fraser - sursa decider

Mama a trei copiii, Keri Russell are o activitate intensa si in actiuni de binefacere. Face parte din organizatii de ajutorare a copiilor cu handicap si boli incurabile si impreuna cu alte vedete, participa la multe strangeri de fonduri. Steaua primita se datoreaza nu numai talentului actoricesc ci si aportului adus societatii prin activitatea sa umanitara. 

 

What's Hot

Galerie Articole