O tinuta neagra, inspirata din stilul Primei Fiice de la Casa Alba

O tinuta neagra, inspirata din stilul Primei Fiice de la Casa Alba

Ioana Petric
Stil de vedeta

Mama, mama, ce saptamana! Nu stiu ce sa zic despre schimbarile petrecute pe la Casa Alba, dar un lucru e clar: arata bine! De doua ori bine!

Prima Doamna a reusit, in ultimele zile, sa acapareze atentia tuturor si sa puna in umbra nu doar diverse chestiuni politice, ci, din pacate, si pe fiica sa vitrega. 

Ivanka Trump, in calitatea sa de Prima Fiica si A doua Doamna a Americii, desi e la fel de frumoasa ca Melania, dar mai implicata, prezenta si pregatita, a fost mult mai putin mediatizata (cel putin de presa de la noi). Probabil nu a avut nimeni ce sa-i reproseze, deoarece, desi in tinerete a fost model, acum, la 35 de ani, e mama a 3 copii si o femeie de afaceri de succes. 

www.zimbio.com

Si pentru ca noua ne place Ivanka (mai ales barbatilor din echipa), nu puteam accepta asa o nedreptate. Prin urmare v-am pregatit o tinuta inspirata chiar din stilul ei. Sper sa va placa! 

 

 

 

Lavish Alice dress
455 RON - asos.com

 

 

ASOS pumps
220 RON - asos.com

 

 

Leopard print handbag
110 RON - asos.com

 

 

What's Hot
Cand asul din maneca e chiar...maneca!

Cand asul din maneca e chiar...maneca!

Gata! S-au dus vremurile alea in care o maneca era doar o maneca. Acum, de diverse dimensiuni, forme si culori, ele sunt cele care fac diferenta si transforma o tinuta aparent banala, gen blugi si camasa, intr-una super fashion care intoarce toate privirile.

Trend
Emma Watson: frumoasa care se lupta cu bestia din industria fashion

Emma Watson: frumoasa care se lupta cu bestia din industria fashion

Pentru ca are o voce pe care nu se teme sa o foloseasca, Emma a profitat de faptul ca atentia tuturor este indreptata asupra ei pentru a trage un semnal de alarma vis a vis de lucrurile care se intampla in industria modei si impactul pe care acestea il au asupra noastra si a mediului inconjurator.

Moda

Galerie Articole