O tinuta neagra, inspirata din stilul Primei Fiice de la Casa Alba

O tinuta neagra, inspirata din stilul Primei Fiice de la Casa Alba

Ioana Petric
Stil de vedeta

Mama, mama, ce saptamana! Nu stiu ce sa zic despre schimbarile petrecute pe la Casa Alba, dar un lucru e clar: arata bine! De doua ori bine!

Prima Doamna a reusit, in ultimele zile, sa acapareze atentia tuturor si sa puna in umbra nu doar diverse chestiuni politice, ci, din pacate, si pe fiica sa vitrega. 

Ivanka Trump, in calitatea sa de Prima Fiica si A doua Doamna a Americii, desi e la fel de frumoasa ca Melania, dar mai implicata, prezenta si pregatita, a fost mult mai putin mediatizata (cel putin de presa de la noi). Probabil nu a avut nimeni ce sa-i reproseze, deoarece, desi in tinerete a fost model, acum, la 35 de ani, e mama a 3 copii si o femeie de afaceri de succes. 

www.zimbio.com

Si pentru ca noua ne place Ivanka (mai ales barbatilor din echipa), nu puteam accepta asa o nedreptate. Prin urmare v-am pregatit o tinuta inspirata chiar din stilul ei. Sper sa va placa! 

 

 

 

Lavish Alice dress
455 RON - asos.com

 

 

ASOS pumps
220 RON - asos.com

 

 

Leopard print handbag
110 RON - asos.com

 

 

What's Hot
Melania Trump: are sau n-are stil?

Melania Trump: are sau n-are stil?

Habar nu aveam ca rochia de la inaugurare trebuie sa se asorteze cu starea natiei si platforma program a sotului si ca transmite mesaje subliminale despre dezastre iminente. Hai sa fim seriosi! Sincer, cred ca Melania a vrut doar sa arate bine si sa paseasca in noua ei viata cu stil. Si trebuie sa recunoastem ca i-a iesit.

Stil de vedeta

Galerie Articole