Olivia Wilde i-a lasat "masca" pe toti!

Olivia Wilde i-a lasat "masca" pe toti!

simona
Poza saptamanii

Actrita de 32 de ani, Olivia Wilde, ne-a lasat “masca” pe toti cu tinuta ei. La nici trei saptamani de cand i-a dat nastere micutei Daisy , Olivia a aparut la evenimentul organizat de Harper’s Bazaar intr-o tinuta de adevarat biker.

Olivia Wilde - sursa Hollywood Life

Cu o jacheta clasica din piele Balenciaga, blugi slim negri si un ATM bodysuit, frumoasa vedeta de origine britanico-irlandezo-germano-americana (nu glumesc!) pe care o cunoastem din serialul de succes Dr. House , a fost extrem de chic si perfect integrata in decor! Olivia este una dintre cele mai bine imbracate star-uri din industria filmului si nici de data aceasat nu ne-a dezamagit. Bravo, Olivia!  

 

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole