Operatiunea "dressingul"
Sursa:Google

Operatiunea "dressingul"

Ioana Petric
Tips & Tricks

Zilele trecute am ajuns la concluzia ca singura dovada a celor 26 de ani de existenta ai mei este dressingul. Nu actele, nu pozele, nu marturiile familiei- dressingul! Pentru ca am indesate in 4 dulapuri o viata intreaga- nu am aruncat nimic! Si uite asa am ajuns in situatia ingrata de a avea atat de multe haine, incat efectiv nu am cu ce sa ma imbrac. Asta pentru ca mult nu inseamna si bun. Pe bune, cine naiba o sa mai poarte vreodata sarafanul ala din clasa a 9-a?

www.pinterest.com

Prin urmare, mi-am luat 2 zile libere, m-am inarmat cu cafea si provizii si mi-am zis “Acum, ori niciodata! incepe operatiunea dressingul”. A fost provocarea vietii mele, dar am reusit! Acum am ramas cu 2 dulapuri libere si cateva sfaturi numai bune sa va salveze daca sunteti sau veti ajunge vreodata in situatia mea.

Make time for the dirty job.

Luati in considerare faptul ca nu e o chestiune de 2 ore! O sa va ingropati in haine si va trebui sa luati niste decizii pe viata si pe moarte fata de fiecare lucru in parte. Deci, rabdare si tutun! Sau muzica buna, o oglinda mare, cafea si ciocolata! (mult mai motivational)

www.celebskimm.com

Goliti dressingul!

Si sertarele! Si cutiile! E curatenie generala, deci nu scapa nimic. Nici macar oribilitatea aia de pijama de care refuzati sa va despartiti vreodata.

Organizaaaaaa-rea!

Pentru ca treaba sa mearga ca la carte, ideal ar fi sa stabiliti niste categorii in care sa impartiti toalele. Draguta si mai putin draguta nu o sa functioneze! Va sugerez sa va organizati in felul urmator: 

www.thegloss.com

  • haine de aruncat

Aici e cel mai simplu, e vorba despre toate toalele care intra la categoria carpe: rupte, patate, deteriorate, atat de oribile incat ti-e rusine ca ai dat bani pe asa ceva vreodata. La gunoi cu ele! Sigur nu o sa te mai atingi de ele vreodata.

  • haine de dat

Daca atunci cand deschizi dulapul, boarfele se revarsa peste tine, adu-ti aminte ca nu toate gagicile din lumea asta sunt la fel de norocoase. Prin urmare orice haina care e in stare buna dar nu te mai reprezinta, sau pe care nu ai mai purtat-o in ultimul an de zile si cu toate astea nu ti-a starnit nicio emotie atunci cand ai regasit-o, e clar, e de dat! In aceeasi “oala” intra si boarfele care ti-au ramas mici si cele pe care nici nu mai tii minte cand le-ai cumparat, dar inca nu le-ai scos eticheta. Vei fi tentata sa pastrezi mai mult decat e cazul, pe principiul “poate o s-o port odata”, dar tine-te tare si nu te minti singura!

www.google.com

  • Haine de pastrat

Sunt alea care atunci cand le pui pe tine si te uiti in oglinda, iti vine sa zambesti. Sau cele cu valoare sentimentala. Sau cele cu care iti poti imagina instant minim 2 outfituri pe care sa le imbraci in viitorul apropiat. Dupa ce ai terminat de sortat, pe astea le imparti in 2 categorii: de vara si de iarna. Ce e pentru next season trece in saci (cei ce se pot vida sunt bestiali), restul trece in dressing. Si uite asa ai economisit mai mult spatiu decat ti-ai fi imaginat vreodata. Plus ca daca ai tot ce trebuie la indemana, toata treaba cu imbracatul va merge de 2 ori mai repede. (desi stiu, si rascolitul ala are farmecul sau).

www.rebookmag.com

  • Haine de reparat

Sunt alea care ar fi fost de pastrat, dar au un defect: fie le lipseste un nasture, fie trebuie stramtate, fie au nevoie de o mica transformare. Daca esti sigura ca le mai vrei in dressing-ul tau, mai da-le o sansa.

Cam asta e, de aici depinde doar de voi. Ca sa fie si mai simplu, luati cate un sac pentru fiecare categorie si stabiliti din start: ce a intrat in sac, acolo ramane. There’s no turning back! Fiti puternice gagici! Si nu iertati nimic!

Pinterest

Re-organizarea

Bun, daca ati ajuns in punctul asta, sunteti niste eroine. In momentul de fata ati ramas doar voi si hainele de pastrat. Pentru ca imbracatul sa nu mai fie misiune imposibila, impartiti-le pe categorii si puneti-le pe umerase, astfel incat dintr-o singura privire sa le puteti vedea si sa aveti acces la toate.

Voila! Deci se poate. Acum ca am terminat, meritam si noi o recompensa, zic…mai vine cineva la shopping?

What's Hot

Galerie Articole