Orez vs Ten (Partea I)

Orez vs Ten (Partea I)

Alexandra Gherase
Tratamente

Incepem anul in forta, cu un tratament pentru ten venit tocmai din China! 

Orezul bun pentru ten? Hmm… Da! Insa nu o sa folosim insasi boabele. O sa iti arat 3 metode de masca. Astazi vom vorbi despre masca pe baza de apa de orez, data viitoare am sa iti explic cum sta treaba cu masca pe baza de faina de orez, iar despre a 3a trebuie sa stii ca este tratamentul preferat al japonezelor si vom vorbi despre ea intr-o postare urmatoare.

www.aos.iacpublishinglabs.com

Ca sa incepem o sa iti spun ca proprietatile orezului in ajutorul pielii fetei este benefica tuturor tipurilor de ten: acneic, sensibil sau uscat. Nu trebuie sa mergi neaparat la spa sau sa cheltuiesti o gramada de bani pe produsele pe baza de orez din magazine. Atata timp cat ai acasa orez, o sa vezi ca este foarte usor sa faci lucrurile astea in cuibul tau.

O sa ai nevoie de:

- o jumatate de cana de orez

- apa cat sa acopere orezul

- un servet de hartie 

Intr-un bol pune orezul si acopera-l cu apa cam 2 centimetri deasupra. Lasa orezul sa stea in apa intre 30 si 60 de minute, pana vezi ca apa capata o culoare albicioasa. 

www.saucycuisine.com
www.lollipuff.com

Cu ajutorul unei site, strecoara orezul si pastreaza apa obtinuta.

Cu ajutorul unui foarfece, decupeaza servetelul pentru fata ta. Adica trebuie sa tai 2 gauri pentru ochi, una pentru nas si una pentru gura. Inmoaie servetelul de hartie in apa de orez si lasa-l 10 minute.

                 

www.image.dhgate.com

Fii foarte atenta cand il scoti, ca sa nu il rupi, stoarce-l usor si aplica-l pe fata. Odihneste-te 15 minute, apoi scoate-l usor. Clateste-te cu apa calduta si Voila! Un ten mai luminos si mai curat!

www.hercampus.com

Incearca si: Masca de fata pe baza de lapte si cafea!

Kisses, love and hugs! 

What's Hot

Galerie Articole