Orez vs Ten (Partea III)

Orez vs Ten (Partea III)

Alexandra Gherase
Tratamente

Hey girls! Asa cum v-am promis, astazi am sa va vorbesc despre un ritual de infrumusetare oferit de frumoasele japoneze. Aceasta masca pentru intinerirea tenului este des folosita in japonia si este tot pe baza de orez.

www.i.ytimg.com

Daca ati fost alaturi de mine in primele 2 parti, si ati citit despre MASCA PE BAZA DE APA DE OREZ si MASCA PE BAZA DE FAINA DE OREZ, probabil ca deja stiti de proprietatile miralucoase ale orezului.

Ingredientele pentru aceasta masca de intinerire sunt:

- 3 linguri de orez

- o cana de apa

- o lingura de miere

- o lingura de lapte

Orez - www.media1.popsugar-assets.com
Apa - www.foodcombo.com
Miere - www.g02.a.alicdn.com
Lapte - www.lovethispic.com

Modul de preparare nu este nici greu nici usor, insa sunt sigura ca te vei descurca de minune. Pune apa la fiert intr-o oala, apoi adauga cele 3 linguri de orez. Lasa focul mediu si cand a inceput sa fiarba mai asteapta 2-3 minute pana sa inchizi focul. 

Asteapta sa se raceasca un pic, apoi strecoara orezul si nu arunca apa obtinuta, pentru ca vei avea nevoie de ea mai tarziu. Adauga in orez lingura de miere si lingura de lapte si amesteca pana se omogenizeaza.

www.wikitalks.com

Urmeaza tratamentul! Pe tenul curatat in prealabil de machiaj si impuritati, aplica masca si las-o sa actioneze 10-15min. Poti folosi acest amestec si pe decolteu. Atunci cand timpul s-a scurs, spala-te pe fata cu apa in care ai fiert orezul si tamponeaza-te cu cel mai moale prosop pe care il ai in casa.

www.m5zn.com

Aplica masca sapamanal, si vei observa diferentele. Pielea ta va fi mai moale, mai luminoasa si mai fresh. 

Kisses, love and hugs! 

What's Hot

Galerie Articole