Orlando Bloom s-a despartit de Kate Perry!?!

Orlando Bloom s-a despartit de Kate Perry!?!

simona
Timp liber

Orlando Bloom a fost surprins cu o necunoscuta iesind din Soho House Malibu. La nici doua saptamani de cand au inceput zvonurile ca actorul de 39 de ani s-ar fi despartit de pop star-ul Katy Perry, acesta a si fost fotografiat de paparazzi la brat cu o femeie necunoscuta.

Perry si Bloom - sursa indianexpress

Dupa 10 luni de viata de cuplu, s-a zvonit ca cei doi s-au separat fara a se cunoaste detalii sau cine pe cine a lasat. Cineva din preajma lui Bloom a dezvaluit totusi, ca acesta ar fi hotarat sa puna punct relatiei si nu in termeni tocmai buni. Actorul britanic nu era pregatit pentru inca o casnicie sau copil. El a fost insurat cu Miranda Kerr de care a divorta in 2013 si impreuna au un baietel de 5 ani.

Orlando Bloom / citat - sursa relatably

Orlando Bloom  a fost descoperit de regizorul Peter Jackson care l-a distribuit in rolul lui Legolas din trilogia “Stapanul Inelelor”. Bloom se numara printre vedetele care in copilarie s-au luptat cu dislexia fiind nevoit sa se orienteze spre arte pentru a-si ascunde mai usor aceasta problema. In adolescenta, atat Orlando cat si sora sa au castigat nenumarate premii pentru recitaluri de poezie si Biblie. La 16 ani a reusit sa se mute la Londra si sa se alature Teatrului National de Tineret, ca mai apoi sa castige si o bursa la Academia Britanico-Americana de Drama.

Orlando Bloom - sursa theformer786

Dupa cateva aparitii minore in seriale britanice de televiziune si nenumarate auditii, in 1998, Bloom a cazut trei etaje de pe o terasa suferind traumatisme grave la coloana. Cu o putere si ambitie extraordinare, acesta s-a recuperat rapid si s-a reintors pe scena. La nici un an de la accident, soarta l-a adus intr-o seara, la repetitii, pe celebrul Peter Jackson. Si de aici ... stim cum a devenit Orlando Bloom unul dinttre cei mai apreciati si frumosi actori din lume.

What's Hot
Ce ar fi sa dam solutii, in loc sa dam sentinte?

Ce ar fi sa dam solutii, in loc sa dam sentinte?

Iata cum s-au gandit parlamentarii nostri sa rezolve problema violentei in scoli. Un copil de 16 ani, care evident este privat de un mediu sanatos si de un minim de educatie, se manifesta violent. Ce face statul roman? Il trimite la inchisoare. Unde copilul va fi foooarte bine re-educat! Si cand iese din acea inchisoare, va fi licentiat in sutit portofele si profesor de alba-neagra.

Timp liber

Galerie Articole