Orlando Bloom s-a despartit de Kate Perry!?!

Orlando Bloom s-a despartit de Kate Perry!?!

simona
Timp liber

Orlando Bloom a fost surprins cu o necunoscuta iesind din Soho House Malibu. La nici doua saptamani de cand au inceput zvonurile ca actorul de 39 de ani s-ar fi despartit de pop star-ul Katy Perry, acesta a si fost fotografiat de paparazzi la brat cu o femeie necunoscuta.

Perry si Bloom - sursa indianexpress

Dupa 10 luni de viata de cuplu, s-a zvonit ca cei doi s-au separat fara a se cunoaste detalii sau cine pe cine a lasat. Cineva din preajma lui Bloom a dezvaluit totusi, ca acesta ar fi hotarat sa puna punct relatiei si nu in termeni tocmai buni. Actorul britanic nu era pregatit pentru inca o casnicie sau copil. El a fost insurat cu Miranda Kerr de care a divorta in 2013 si impreuna au un baietel de 5 ani.

Orlando Bloom / citat - sursa relatably

Orlando Bloom  a fost descoperit de regizorul Peter Jackson care l-a distribuit in rolul lui Legolas din trilogia “Stapanul Inelelor”. Bloom se numara printre vedetele care in copilarie s-au luptat cu dislexia fiind nevoit sa se orienteze spre arte pentru a-si ascunde mai usor aceasta problema. In adolescenta, atat Orlando cat si sora sa au castigat nenumarate premii pentru recitaluri de poezie si Biblie. La 16 ani a reusit sa se mute la Londra si sa se alature Teatrului National de Tineret, ca mai apoi sa castige si o bursa la Academia Britanico-Americana de Drama.

Orlando Bloom - sursa theformer786

Dupa cateva aparitii minore in seriale britanice de televiziune si nenumarate auditii, in 1998, Bloom a cazut trei etaje de pe o terasa suferind traumatisme grave la coloana. Cu o putere si ambitie extraordinare, acesta s-a recuperat rapid si s-a reintors pe scena. La nici un an de la accident, soarta l-a adus intr-o seara, la repetitii, pe celebrul Peter Jackson. Si de aici ... stim cum a devenit Orlando Bloom unul dinttre cei mai apreciati si frumosi actori din lume.

What's Hot

Galerie Articole