Pamantul vazut de Joel Schat. Impresionant...
Sursa:Picssr

Pamantul vazut de Joel Schat. Impresionant...

Serban Huidu
Travel

Am o adevarata pasiune pentru telefoanele Blackberry. NU e reclama ca, din decembrie, nu se mai fabrica. Si uite asa, ultimul telefon cu tastatura fizica va ajunge istorie. Dar nu despre asta vorbim. Uitandu-ma prin el, am descoperit un filmulet facut de Joel Schat. Blackberry se lauda cu ecranul sau dar eu am ramas impresionat de film. Si asa l-am descoperit. Dar mai bine sa se prezinte singur:

Hey! My name is Joel Schat, I am a Content Creator before anything else with a passion for shooting adventure lifestyle content. I have been to 34 countries and plan to visit the rest sometime in my life.My specialty is creating unique bite size video content for a mobile world. I started out only shooting timelapse photography but have expanded my skillset to include all video production, photography and VR.

twiter

In 2016 I co-founded a digital media agency called Joda Creative. Joda Creative builds engaged audiences for brands using content creation and bite sized video campaigns. Joda currently has 4 clients and is growing very quickly.Some of my past and current clients include: National Geographic, BBC, U2, Porsche, Fiat, Samsung, Blackberry, Adobe, Four Seasons, Travel Alberta, Travel Oregon, GoHawaii, GoWhistler, Roadtrippers, Tentree, Westcomb, Nemo Equipment, Live Lokai.

 

Cam asta in putine cuvinte. Ce este si mai impresionant e cat de putini oameni apreciaza o munca atat de grea si frumoasa. Puteti vedea aici cati prieteni are Joel pe retelele de socializare. Cred ca bucatareasa Inei sau soferul lui Smiley il depasesc cu mult in numar de aprecieri. Cam injusta povestea. Cu toate astea canadianul astepta sa il contactati. Eu am facut-o si i-am multumut ca mi-a "vandut" bine un vis! As vrea sa faceti la fel dupa ce urmariti cu rasuflarea taiata imaginile urmatoare! Thanks Joel!

What's Hot
Copenhaga-Venetia Nordului

Copenhaga-Venetia Nordului

I se mai spune Venetia Nordului, nu am inteles de ce, este mult mai putin inundata si mult mai putin latina decat arhicunoscuta Venetie. Am ajuns aici intr-o noapte de vara la mijlocul lui iunie-momentul celor mai lungi zile si a celor mai mici nopti, existand chiar o celebrare a soltitiului de vara, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. Daca va ganditi ce ea, capitala Danemarcei nu are atat de multe lucruri interesante de oferit, va inselati amarnic! Iata recomandarile noastre:

Travel
Sofia

Sofia

Astazi va aduc in atentie un oras aflat la o aruncatura de bat de Romania si care, alaturi de Bucuresti, a avut o imagine negativa cand venea vorba de noile orase ala Europei. Adica Budapesta, Varsovia si Praga erau privite cu un soi de mandrie, iar Belgrad, Sofia sau Bucuresti cu un fel de nedisimulata scarba.

Travel

Galerie Articole