Pamela Anderson se apuca de scris .... carti!

Pamela Anderson se apuca de scris .... carti!

simona
News

Cine n-a auzit de Pamela Anderson?! E drept, a trecut ceva timp de când nu a mai fost în centrul atenției, de, nu mai este atât de tânără și filmele sexi cu ea nu mai sunt la modă, dar rămâne un simbol al frumuseții erotice. Chiar dacă a are 49 de ani, Pamela rămâne o blondă voluptoasă și atrăgătoare de care ne aducem aminte de pe vremea glorioasă a Playboy-ului.

Pamela Anderson in costum de baie - sursa mirror

Și cum viața ei de până acum a fost presărată de multe aventuri și evenimente care au ținut primele pagini ale revistelor de scandal ale anilor trecuți, Pamela s-a gândit să se apuce și ea de scris o carte.

Da, ai auzit bine: o carte, dar nu orice carte ci una cu povestiri erotice. Doar are multe de povestit și chiar este un domeniu în care .... este expertă.

Lee-Anderson - sursa wennermedia

Eu una , recunosc, de abia aștept să o citesc. Dacă am fost în stare să parcurg trilogia Fifty Shades of Grey, care este o ficțiune, o biografie a vedetei Playboy Pamela Anderson ar fi mai mult decât incitantă și ...... educativă! De ce, nu? Îți dai seama câte am citi despre vedetele pe care le-a cunoscut, le-a iubit sau a avut de-a face cu ele, bârfe din culisele serialelor și filmelor in care a jucat, detalii despre cele 4 căsătorii dintre care doar una a durat 3 ani iar celelalte cel mult câte șase luni?!?

Categoric, o susțin pe Pamela în decizia ei de a scrie o carte. Cred că ea va ajunge la o serie de povestiri erotice. Go, girl!

What's Hot

Galerie Articole