Parcarea-sfaturi pentru femei

Parcarea-sfaturi pentru femei

Sfaturi (in)utile

Dupa ce am invatat aici despre prioritatea intr-o intersectie nedirijata, iata si cateva sfaturi despre parcare.

Primul pas e sa identificam locul de parcare. Locul de parcare ideal este imens, inconjurat de alte doua locuri goale si este cat mai aproape de usa pe care vrem sa intram. Asa cum barbatul ideal este un mit, mi-e teama ca si la locuri de parcare situatia e deficitara.

Dupa ce identificam locul de parcare cat de cat potrivit, ne apropiem amenintator de el. In fata lui ne oprim, ne dam ochelarii de soare jos, ne aranjam putin parul in oglinda ca sigur ochelarii au deranjat vreun fir. Ii ignoram pe aia din spate care claxoneaza, dau flash-uri si prezinta semne de atac de cord; sunt doar niste porci misogini. Dupa care stam si ne gandim care tip de parcare e mai potrivit. Alegem una din cele 3: cu fata, cu spatele sau laterala. Nu semnalizam, ca sa nu cream si mai multa confozie. La naiba, e cat se poate de evident ca vrem sa parcam acolo, ce sens are sa mai semnalizam? Ideal acum e sa inganam rugaciunea norocoasa. Se mai intampla ca locurile de parcare sa fie dotate cu tot felul de stalpi si borduri care se ascund intotdeauna in unghiuri moarte si nu ai nicio sansa sa le vezi.

Daca nu se aude POC de nicaieri, inseamna ca am reusit sa parcam cu bine. Improspatam stratul de ruj si verificam daca rimelul e la locul lui. Urmeaza sa stingem luminile, pentru ca noi niciodata nu le uitam deschise. Identificam usa pe care putem cobori, de obicei cea de la sofer, dar nu e neaparat necesar. Atata timp cat avem o usa libera ne descurcam.

Felicitari, am reusit sa parcam masina.

What's Hot

Galerie Articole