Parul tau.. numai miere si ulei de cocos

Parul tau.. numai miere si ulei de cocos

Alexandra Gherase
Tratamente

Fii atenta, pentru ca azi am pentru tine cel mai usor truc de infrumusetare. Am ceva special pentru parul tau. Este vorba de un tratament, pe cat de usor, pe atat de eficient.

O masca  hidratanta, care iti va lasa parul moale, matasos si stralucitor. Este usor de realizat, deoarece ai nevoie doar de 2 ingrediente: ulei de cocos si miere. Aceasta masca se poate aplica atat pe parul uscat, cat si pe cel umed. Eu iti recomand sa ai parul umed, deoarece o sa iti fie mai usor.

www.honest.com.pk
 
www.blob.paleohacks.com

Pune intr-un bol ceramic o lingura de ulei de cocos si o lingura de miere. In functie de cat de deteriorat este parul, dar si in functie de lungimea lui, poti sa cresti sau sa scazi cantitatea. Amesteca bine cele doua ingrediente, iar pentru o patrundere mai buna la nivelul foliculilor firului de par, iti recomand sa incalzesti mixtura in cuptorul cu microunde un timp foarte scurt, maxim 30 de secunde. 

www.pinterest.com

Aplica masca pe par si prinde-l intr-un coc daca ai parul mediu sau lung. Apoi relaxeaza-te! Da, da.. Relaxeaza-te, citeste din cartea preferata, sau schimba-ti culoarea unghiilor. Asta pret de 30-40 de minute. Dupa ce s-a scurs timpul, spala-te cu samponul pe care il folosesti de obicei si nu uita de balsam. 

Voilá! Dupa uscare, iti vei da seama ca i-ai redat viata parului tau. Va fi mai stralucitor ca niciodata si te vei bucura cand iti vei trece degetele prin el. Sau, se va bucura el! 

Ai vazut cat de usor? Masca mea preferata este acum a ta! Ai grija de ea, si nu uita sa o folosesti cel putin o data pe luna, mai ales in lunile de vara. Eu te las acum, sa vizionezi si alte articole interesante, si ne vedem data viitoare.

Kisses, Love and Hugs!

What's Hot

Galerie Articole