Penetrarea... incotro?

Penetrarea... incotro?

Alexandra Gherase
News

Thomas Carlyle “Tom” Ford, nascut pe 27 august 1961… Cu siguranta ati auzit de el. Exact! Parfumurile acelea cu miros deosebit.

www.lilypebbles.co.uk

Insa nu multi stiu ca pe langa activitatea de designer, Tom Ford este si director, scenarist si producator de film. Faima si-a dobandit-o fiind director de creatie a caselor de moda Gucci si Yves Saint Laurent, iar in 2006 a lansat brandul “Tom Ford” avand succes in special pe linia de parfumuri. 

Tom Ford - www.luxxu.net

Faima.. de asta ai nevoie ca sa poti face declaratii naucitoare si o lume intreaga sa isi intoarca privirea asupra ta. 

Intr-un interviu pentru revista GQ Magazine, Tom Ford arunca bomba: “Toti barbatii ar trebui sa experimenteze penetrarea la un moment dat in viata lor!” Nu spune acest lucru pentru a atrage atentia asupra lui, ci pentru a sustine femeile. In 2004 a mai facut o data aceasta remarca intr-un alt interviu, dar atunci a lasat totul in aer. De data aceasta, Tom isi argumenteaza afirmatiile, iar asta nu poate decat sa bucure femeile din toata lumea.

15cm Girls - Happy Mode

El spune ca barbatii ar trebui sa fie penetrati pentru a intelege femeia. Pentru a intelege pozitia acesteia in timpul actului sexual, cea pasiva. Pentru a intelege vulnerabilitatea femeii si a intregii ei vieti, care le este straina majoritatii dintre ei. 

www.cristaux.com

Acum, pe de alta parte, femeia e femeie, barbatul e barbat. Oare noi femeile ne dorim ca barbatii nostri sa ne inteleaga intru-totul? Ne-am dori sa inteleaga de ce ne dam cu oja rosie vineri seara si sa incerce si ei aceasta culoare pe unghii? Ne-am dori sa inteleaga de ce ne plac atat de mult cumparaturile si sa faca si ei acest lucru de 10 ori mai mult decat noi? Ne-am dori sa aiba si ei seara lor cu baie cu spuma, lumanari si sampanie pe melodia “Girls just wanna have fun”? 

www.i.ytimg.com

Hmm… as putea sa accept lucrurile astea doar ca sa rad de el. Stiu, am fost rautacioasa si stiu ca afirmatiile lui Tom Ford sunt mai mult decat atat. Mi-as dori ca toti sa inteleaga profunzimea cuvintelor lui si faptul ca daca barbatul ar intelege femeia, ar incerca sa nu o mai calce pe nervi atunci cand ii e lumea mai draga.

www.matrony.ru

Iti multumim draga Tom pentru sustinere si cred ca toate femeile din lume iti sunt recunoscatoare pentru asta. Intr-un final am inteles si eu de ce exista atata intelegere din partea ta. Tom Ford este casatorit de 2 ani cu sotul sau Richard Buckley, cu care este intr-o relatie de mai bine de 30 de ani si au impreuna un fiu, Alexander.

www.independent.co.uk

Kisses, love and hugs!

What's Hot

Galerie Articole